Deltagerne oplever en rigtig tryllekunstner i aktion, hvorefter deltagerne selv skal lære at huske bedre, så de efterfølgende kan bryde isen ved kundemøder, sælge mere på messen, huske arbejdsrelateret materiale og netværke ved sammenkomster. Det hele er pakket ind i et spionkursus, så det bliver sjovt – og nemmere at huske efterfølgende. Titlen er “Kold Krig” eller “Cold War” hvis deltagerne vil opleve den engelske version. 

Deltagerantal: 10-100

Varighed: 1,5 time – 3 timer

Pris: Pris varierer, afhængig af deltagerantal, tilgængelig teknik, lokation samt varighed. Kontakt Michael for tilbud på 20927003.

Udbytte for deltagerne: Masser af gode grin, lær at tænke ud af boksen, huske, kropssprog, samarbejde og værktøjer til at bryde isen i forretningssituationer og andre sammenkomster.

“Du skal have tak for dit fantastiske trylleshow til vores personaleevent. Du anlagde hurtigt en god og humoristisk stemning hos publikum og fik den rette nærkontakt med folk.” 

Allan Holtzer, Økonomidirektør, Bella Center

Eksempel på tidsplan (3 timer):

45 min. – fælles trylle- og tankelæsningsshow med tryllekunstneren. Showet er en opvisning i afledning, præsentation, kropssprog, husketeknik og disses betydning i forbindelse med præsentationen af trylleriet og indeholder ikke afsløringer af tricks. Disse teknikker kan naturligvis overføres til virkelighedens verden, hvor deltagerne selv skal holde og styre deltagernes opmærksomhed i forskellige arbejdsrelaterede scenarier.

15 min. – pause til at fordøje oplevelsen, “hvordan gjorde han det?” og netværke med de andre.

45 min. – workshop, hvor alle lærer de samme teknikker.

15 min. – pause og gruppedannelse.

60 min. – øvelser i grupper. Tryllekunstneren instruerer og hjælper gerne, såfremt der er spørgsmål.

Indholdet kan gøres relevant i forhold til dagens tema. Eksempler på tema: samarbejde, salg, ny strategi, omstrukturering, nye produkter, ledelsesudvikling.

”Tak for din formidable performance på Brandbjerg Højskole til vores teambuilding dag. Det var fantastisk!”

Jes Guldbrand Andersen, Senior Director, SoLean Program Office, Novozymes A/S