TEAMBUILDING

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

Deltagerne oplever en rigtig tryllekunstner i aktion, hvorefter deltagerne selv skal lære at trylle til husbehov, så de efterfølgende kan bryde isen ved kundemøder og netværke ved sammenkomster.
Deltagerantal: 
10-100
Varighed: 
1,5 time – 3 timer
Pris: 
Pris varierer, afhængig af deltagerantal, hvilke materialer (tryllerekvisitter) der er budget til, samt varighed.
Formål: 
Magic School kulminerer med et TALENT-show, hvor deltagerne enkeltvis eller i grupper på skift viser et trick. Vinderholdet er det, der formår at være mest underholdende og/eller relevant i forhold til dagens tema. Dommer er tryllekunstneren, Michael. Præmien er æren.
Udbytte for deltagerne: 
Masser af gode grin, lær at tænke ud af boksen, kropssprog, afledning, præsentationsteknik, samarbejde og værktøjer til at bryde isen i forretningssituationer og andre sammenkomster.
Eksempel på tidsplan (3 timer):
45 min. – fælles trylle- og tankelæsningsshow med tryllekunstneren. Showet er en opvisning i afledning, præsentation og kropssprog, og disses betydning i forbindelse med præsentationen af trylleriet. Disse teknikker kan naturligvis overføres til virkelighedens verden, hvor deltagerne selv skal holde og styre deltagernes opmærksomhed i forskellige arbejdsrelaterede scenarier.
15 min. – pause til at fordøje oplevelsen, “hvordan gjorde han det?” og netværke med de andre.
45 min. – workshop, hvor alle lærer de samme 3-5 tricks som tryllekunstneren medbringer.
15 min. – pause og gruppedannelse.
15 min. – hver gruppe har forberedelse, brainstorm og teamwork så de kan præsentere et trick for de andre grupper. Tryllekunstneren hjælper gerne, såfremt der er spørgsmål, men kreativiteten får frit løb hos deltagerne.
45 min. – TALENT-show, hvor alle grupper optræder for hinanden, tryllekunstneren er dommer. Vindergruppen er den, der formår at gøre tricket underholdende og/eller relevant i forhold til dagens tema. Eksempler på tema: samarbejde, salg, latter, ledelsesudvikling.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HVAD SIGER KUNDERNE:

 

Du skal have tak for dit fantastiske trylleshow til vores personaleevent. Du anlagde hurtigt en god og humoristisk stemning hos publikum og fik den rette nærkontakt med folk.

– Allan Holtzer, Økonomidirektør, Bella Center

Tusind tak for en fortryllende optræden i forbindelse med vort arrangement den 28. september 2001 – det var en professionel og meget overbevisende optræden, som alle deltagere var meget begejstret for. På en skala fra 1-5, hvor 5 er excellent – fik du et rent 5-tal! Endnu en gang tak!

– Tommy G. Petersen, Event Marketing Manager, IBM Danmark A/S