TEAMBUILDING

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

Medarbejderne skal lære at trylle NÆSTEN lige så godt som tryllekunstner Michael Frederiksen:)

Derefter skal deltagerne optræde for hinanden i grupper. Udfordringen er at vise et trick på den mest underholdende facon. Michael medbringer alle materialer. Workshoppen kan tilrettelægges for børn eller voksne.

Pris afhænger af deltagerantal. Kontakt derfor Michael for et uforpligtende tilbud

på tlf: 20 92 70 03

 

Teambuilding pakke 1 (90 min.):

30 min. fælles show med Michael. Efter en kort pause skal deltagerne selv lære et par tricks og optræde X-Factor-agtigt for hinanden. Michael er dommer, og udfordringen består i at finde på en original, morsom præsentation af trylleriet.

 

Teambuilding pakke 2 (120 min.):

Samme som pakke 1, men der er lidt mere tid for deltagerne til at øve inden de skal konkurrere.

Medarbejderne lærer at samarbejde og tænke anderledes. Samtidigt bliver der grinet en del, og alle får et indblik i den magiske verden. Dine medarbejdere lærer at bryde isen i salgs- og kundemøder.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HVAD SIGER KUNDERNE:

 

Du skal have tak for dit fantastiske trylleshow til vores personaleevent. Du anlagde hurtigt en god og humoristisk stemning hos publikum og fik den rette nærkontakt med folk.

– Allan Holtzer, Økonomidirektør, Bella Center

Tusind tak for en fortryllende optræden i forbindelse med vort arrangement den 28. september 2001 – det var en professionel og meget overbevisende optræden, som alle deltagere var meget begejstret for. På en skala fra 1-5, hvor 5 er excellent – fik du et rent 5-tal! Endnu en gang tak!

– Tommy G. Petersen, Event Marketing Manager, IBM Danmark A/S