KONTAKT

TLF: 20 92 70 03    magi@trylle-michael.dk

OBS: Kunstneriske virksomheder kan ifølge lovgivningen ikke momsregistreres. Honoraret er momsfrit. Modtageren (den optrædende) betaler selv skat af beløbet som B-indkomst på selvangivelsen, ifølge momsloven om kunstnerisk virksomhed paragraf 13 stk. 1 nr. 7.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET – og hold dig opdateret om den del af kulturlivet, der har med trylleri at gøre, LIVE-shows, optræden på TV, radio og sociale medier, gratis videoer og info om nye produkter fra Michaels hånd. Du bliver IKKE bombarderet, og kan framelde dig når som helst:


Nyhedsbrev

* husk at skrive din
Hvad koster det? Pris afhænger af tid, sted, teknik, kørsel m.m. ring for tilbud: 20 92 70 03
Når jeg taler med kunder, kan ikke alle forstå prisen på en tryllekunstner. Sandheden er, at der mange udgifter selvstændige selv skal afholde. Skal jeg f.eks. lave et show på 45 min. kræver dette ca. en times forberedelse, eventuelt udvikling et specielt nummer til lejligheden, indkøb af rekvisitter, rådføring med andre, samtaler med- og bekræftelse til kunden mundtligt og skriftligt, børnepasning, nogle timers kørsel frem og tilbage, mad og drikke, oprydning bagefter, bad, tøjvask, benzin, brobiz, papirarbejde m.m. Der kan altså være forbundet mange timers arbejde med en enkelt optræden.
 
Og så er der ikke meget tilbage af honoraret.
 
Hvad koster det, at hyre en vvs-mand søndag aften? Eller lørdag eftermiddag? Ja, det er billigt at hyre en amatør – fætter Jørgen – men har du råd til ikke at hyre en professionel fra starten? Hvis arbejdet ikke er gjort godt nok, så kan det blive dyrt i længden. Hele huset kan blive vandskadet. Du ender med at hyre en professionel til at rette amatørens fejl. Og hvad har du så sparet…
 
Skal du holde bryllup og hyre en professionel fotograf – eller skal onkel John tage billederne med sin telefon? Ja, en professionel fotograf koster 5000+, men er det ikke det værd, når det er en dag I gerne vil mindes resten af livet?
 
Ud af tryllekunstnerens honorar, skal der ud over privatudgifter, skat, feriepenge, sygedage, a-kasse, forsikringer, pension, fagforening- og trylleforeningsmedlemskab, uddannelse, kurser, kongresser, regnskab, revisor, bogholder, annoncer, sociale medier, markedsføring, hjemmeside, hosting, netværksgrupper, materialer, bøger, tøjrens, kostumer, sko, bil, transport, hotel, barnepige, og betales… ja, jeg kunne fortsætte… bare spørg en selvstændig:-)