Til konfirmationen laver Michael typisk et fælles show på 30-45 min. for hele selskabet, indledningsvis et sjovt nummer med konfirmanden – der har med dennes hobby eller sport at gøre. Showet er en blanding af stand-up comedy, tankelæsning og trylleri. Fokus er på underholdning, at skabe en god stemning, at få alle med – uden at gøre nogen til grin. Til ZULU Comedy Festival fik Michaels show da også god feedback fra publikum. Se også alle de 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot “Trylle-Michael”.

Fællesshowet kombineres ofte med et ekstra show på 30 min. efter “sceneshowet”, nemlig trylleri ved bordene blandt gæsterne. Dette kan foregå til kaffen eller på et andet tidspunkt, hvor der ikke serveres mad. Gæsterne oplever trylleri tæt på – og det er noget andet end at se det på en skærm:-) Michael har vundet 1. prisen begge gange han stillede op i kategorien “Close-up Magic” i Magisk Cirkel Danmark. Skriv for priser på begge shows, da pris afhænger af indhold, tid, sted, varighed, kørsel, teknik m.m.

 “Det er os der takker – det var en rigtig god oplevelse. Du er virkelig dygtig og konfirmanden syntes også det var sjovt – han viser sjældent følelser. Jeg skal nok anbefale dig i andre grupper.

Inge (bedstemor)

Fantastisk show til vores søns konfirmation! Først 1/2 time fælles show , også 1/2 time hvor Michael var rundt ved bordene! Fedt show med masser af humor og fanger alle aldersgrupper.

Trine Steffensen (mor)

Det var supergodt. Jeg havde indtryk af, at konfirmanden og resten af publikum synes det var vildt godt.

Katja (mor)

De snakker fortsat om dig… og synes du var utrolig dygtig. Vi havde absolut en dejlig dag.

Monica (mor)

Tobias og alle gæsterne var superglade for showet og tak vi havde en dejlig fest.

Heidi (mor)

Vi havde booket Michael til vores søns konfirmation og Michael leverede et forrygende show med underholdende magi – krydret med masser af humor. Han kan helt klart anbefales herfra.

Kasper Buccio (far)

“Du kan tro at Simon blev glad for underholdningen Vi alle hyggede os meget. Gæsterne roste dig meget og kunne ikke gennemskue dine tricks. Dit show var lige præcis det jeg havde håbet på og var perfekt til sparke festen i gang. Stemningen var god og du skal have stor tak for at få involveret mine gæster så meget i underholdningen. Jeg har allerede anbefalet dig til andre.”

Jette Brinch

Jeg kan kun anbefale Michael, vi har har haft glæde af ham 2 X til konfirmationer og begge gange var et kæmpe hit. Sjovt, overraskende show som gjorde både gæster og konfirmander glade.

Michael (far)

“Super hyggeligt, at du tog Jonas med hen til bordet og at ungerne var så meget med. Vi fatter stadig ikke hvordan du kan snyde os lige foran vores øjne. Vi var meget glade for dit besøg og flere har nævnt det siden.

Lisa (mor)

“Vi synes, at din optræden var rigtig god og sjov – og du fik inddraget rigtig mange af gæsterne på en god måde. Så kun positive ord her fra os.

Birgitte (mor)

Vi takker for besøget i dag til Magnus konfirmation 👌👏👏👏. Det var hyggeligt og sjovt.

Helle (mor)

“Showet var så godt, tusind tak for det!”

Camilla (mor)

“Vi havde en rigtig skøn fest og tusind tak for dit show, det var kanon!”

Trine (mor)

Sjov, overraskende og alsidig underholdning. Virkelig professionelt.
Rigtig god til at inddrage publikum – stor succes. Noget folk taler om, efter festen. Helt sikkert alle 5 stjerner værd.

Thomas Fest

“Vi siger sandelig tak for sidst. Det var alletiders! Og alle morede sig vældigt. Sebastian havde en fantastisk dag. Jeg må også sige at afslutningsnummeret var SÅ morsomt.”

Jan og Irene (forældre)

Super oplevelse med trylle Michael.
Han er meget nærværende og opmærksom på at få børn med i trylletshowet.
Gir sig godt tid og fanger alle i rummet.
Book ham og i vil ikke fortryde det

Peter Olsen, ISS

Har haft den fornøjelse at opleve Trylle Michael flere gange, både privat og i firmaregi og er aldrig blevet skuffet. Trylle Michael leverer en fantastisk total oplevelse med close-up magi kryderet med humor. Kan klart anbefales!

Kim Haugsted Neubert

“Hvis du mangler underholdning til konfirmationen, havefesten, brylluppet, fødselsdagen, firmafesten, messen, ja hvad som helst – så kan jeg klart anbefale Trylle-Michael. Har både set ham privat og i firmasammemhæng flere gange, og det er imponerende som han kan tilpasse sit show efter omstændighederne. Min største anbefaling herfra.”

Kim Neubert (arrangør)

“Tak for en super optræden. Det bragte en god stemning til festen, og dit show var super godt. Du valgte den rigtige tilskuer!”

Helle Friis (mor)

“Tak for showet det var mega fedt! Ja, det var super godt. Lang tid siden jeg har grint så meget. Tak!”

Rasmus Eeg Kruse (konfirmand) & Heidi Eeg (mor)

Publikum ved ZULU Comedy Festival:

“Super underholdning af Michael, jeg kan klart anbefale jer at holde øje med hans shows i fremtiden. Jeg bliver så forbistret over ikke at kunne gennemskue ham det mindste… han er knald hamrende dygtig!” Birgitte

“Tak for et underholdende og flot udført trylleshow igår. Det var en nydelse at opleve og tillige sjovt. Din indledende kortrutine var meget elegant udført og virkede meget forbløffende!” Hroar F

“Snydt og underholdt på den meget sjove og fascinerende måde!” Caroline

“Korthajens show til Zulu Comedy Festival var forrygende. Sølvpapirshatte, røverhistorier og masser af luskede korttricks – hvad mere har man brug. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg helt klart kan anbefale. Korthajens trylleshow er et show udover det sædvanlige og med utrolig god kontakt til hele publikum.” Tue Elkjær

“Vi havde Trylle-Michael ude til en konfirmation med 45 gæster. Udover at han leverede et virkeligt godt show, var han sjov og virkelig god til at fange og fastholde vores søn, hvor han i øvrigt tryllede vores gave til vores søn frem. Han fastholdte også alle gæsterne hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale Trylle Michael.”

Louise Juul Larsen (mor)

Glade kunder