Til konfirmationen laver Michael typisk et fælles show på 30-45 min. for hele selskabet, indledningsvis et sjovt nummer med konfirmanden – der har med dennes hobby eller sport at gøre. Showet er en blanding af stand-up comedy, tankelæsning og trylleri. Fokus er på underholdning, at skabe en god stemning, at få alle med – uden at gøre nogen til grin. Til ZULU Comedy Festival fik Michaels show da også god feedback fra publikum. Se også alle de 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot “Trylle-Michael”.

Fællesshowet kombineres ofte med et ekstra show på 30 min. efter “sceneshowet”, nemlig trylleri ved bordene blandt gæsterne. Dette kan foregå til kaffen eller på et andet tidspunkt, hvor der ikke serveres mad. Gæsterne oplever trylleri tæt på – og det er noget andet end at se det på en skærm:-) Michael har vundet 1. prisen begge gange han stillede op i kategorien “Close-up Magic” i Magisk Cirkel Danmark. Skriv for priser på begge shows, da pris afhænger af indhold, tid, sted, varighed, kørsel, teknik m.m.

Vi takker for besøget i dag til Magnus konfirmation 👌👏👏👏. Det var hyggeligt og sjovt.

Helle (mor)

“Vi siger sandelig tak for sidst. Det var alletiders! Og alle morede sig vældigt. Sebastian havde en fantastisk dag. Jeg må også sige at afslutningsnummeret var SÅ morsomt.”

Jan og Irene (forældre)

“Hvis du mangler underholdning til konfirmationen, havefesten, brylluppet, fødselsdagen, firmafesten, messen, ja hvad som helst – så kan jeg klart anbefale Trylle-Michael. Har både set ham privat og i firmasammemhæng flere gange, og det er imponerende som han kan tilpasse sit show efter omstændighederne. Min største anbefaling herfra.”

Kim Neubert (arrangør)

“Tak for en super optræden. Det bragte en god stemning til festen, og dit show var super godt. Du valgte den rigtige tilskuer!”

Helle Friis (mor)

“Tak for showet det var mega fedt! Ja, det var super godt. Lang tid siden jeg har grint så meget. Tak!”

Rasmus Eeg Kruse (konfirmand) & Heidi Eeg (mor)

Publikum ved ZULU Comedy Festival:

“Super underholdning af Michael, jeg kan klart anbefale jer at holde øje med hans shows i fremtiden. Jeg bliver så forbistret over ikke at kunne gennemskue ham det mindste… han er knald hamrende dygtig!” Birgitte

“Tak for et underholdende og flot udført trylleshow igår. Det var en nydelse at opleve og tillige sjovt. Din indledende kortrutine var meget elegant udført og virkede meget forbløffende!” Hroar F

“Snydt og underholdt på den meget sjove og fascinerende måde!” Caroline

“Korthajens show til Zulu Comedy Festival var forrygende. Sølvpapirshatte, røverhistorier og masser af luskede korttricks – hvad mere har man brug. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg helt klart kan anbefale. Korthajens trylleshow er et show udover det sædvanlige og med utrolig god kontakt til hele publikum.” Tue Elkjær

“Vi havde Trylle-Michael ude til en konfirmation med 45 gæster. Udover at han leverede et virkeligt godt show, var han sjov og virkelig god til at fange og fastholde vores søn, hvor han i øvrigt tryllede vores gave til vores søn frem. Han fastholdte også alle gæsterne hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale Trylle Michael.”

Louise Juul Larsen (mor)

Glade kunder