FØDSELSDAG

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

Trylleri for børn til børnefødselsdag involverer også de voksne. Når der er børn er der altid voksne bagerst i rummet og alle skal være med i trylleshowet og få noget at grine af og tænke over.

 

 – Jeg kunne mærke stemningen og begejstringen. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Der er stadig stor undren over nogle af dine tricks. For eksempel det med mønten, der springer op fra din hånd.

Kirsten Pilgaard, Arrangør, Fødselsdag

 

Oplev de vilde reaktioner til DIN fest – book Michael idag!

 

 – I forbindelse med min fars 70 års fødselsdag havde vi Michael til at underholde hele selskabet i alderen helt fra 4 til 80 år. Det var over alt forventning og alle var underholdt så godt at der var flere som skraldgrinede. Michael formåede selv at trylle pomfritter op i næsen og med flere af hans trylle tricks forsvandt tingene ”live” meget professionelt, mens man kunne følge med og undrer sig over, hvor det blev af. Publikum blev både involveret og var aktive i flere af de pågældende tricks, men også aktiveret med den hylende underholdende komik og stand-up. Det mest fantastiske til lejligheden var da Trylle Michael lavede det sjovest, mest fantastisk og passende stunt til lejligheden, hvor han via en maske på fødselaren bugtalede. Det var for mange det sjoveste, de har oplevet længe og fuldendte det hele meget professionelt med en kombination af tryllerier, stand-up og samtidig et interaktivt show, hvor publikum er med helt fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Michael Frederiksen til enhver lejlighed.

Rex Andersen, Arrangør, Fødselsdag

I wanted to say thanks very much to all your colleagues for making my boys’ yesterday party such a great fun! The magician show (Michael Frederiksen) was fantastic! All the (very active) boys have enjoyed it a lot, and they had a great performance at the end too! Thanks for all the fun and smiles!

– Galina, Parent

 

De sjoveste øjeblikke opstår altid til private fester, hvor familie og venner kender hinanden godt. Der er en mere afslappet og løssluppen stemning, og det er ikke usædvanligt at publikum griner så meget (af Michaels bugtalernummer), at de bogstaveligt talt falder ned ad stolen, den vandfaste make-up løber og de ellers kræsne teenagere må overgive sig.

Michael tilbyder underholdning og trylleworkshop til firmaer, biblioteker, institutioner, foreninger, velgørenhed, fastelavn, juletræsfesten og sommerfesten.

Se kundernes kommentarer ved at vælge KUNDER i menuen foroven. Michael har været vidt omkring, og mange kunder vender tilbage år efter år – hvilket er succeskriteriet for Michael.

 

Michael har altid nye trylletricks med i tasken og publikum fortrylles på ny selv om de har set et show før. Michael optræder med klassiske tryllenumre som Bægerspillet, Rebtricket og De Kinesiske Ringe – men også en del originale tryllenumre, som kun Michael udfører. Michaels show er lige dele stand up comedy og lige dele magi. Så der er noget for enhver smag. Indholdet kan tilrettelægges efter målgruppen, herunder alder.