Michael underholder også til fødselsdage, jubilæer og receptioner. En børnefødselsdag med trylleri og ballondyr er også mulig, da Michael har knap 25 års erfaring i at optræde for børn, bl.a. på Riget- og Nordsjællands Hospitals børneafdelinger.

Fødselaren overraskes med et magisk og sjovt fødselsdagsnummer efterfulgt af et større show for alle og/eller trylleri blandt gæsterne ved bordene. Michael lover masser af gode grin og “hvordan gjorde han det?” Kontakt Michael og hør mere om mulighederne. 

“Michael kom som en overraskelse til min 70 års fødselsdag. Vi var 30 personer, børn og voksne. Michael forstod fra start, at fange alles opmærksomhed. Han tog sig god tid til at “læse” sit publikum, og han sikrede sig at gæsterne blev involveret, både på scenen og når han tryllede ved bordene. Vi blev underholdt og det var sjovt!
Jeg kan varmt anbefale Michael til dit næste arrangement.”

Bente

“Jeg havde engageret Michael til min 70 års fødselsdag, hvor vi var 24 personer i alderen 2 år til 70 år. Michael fangede hurtigt alles opmærksomhed med sine korttricks og fingerfærdighed, specielt et par drenge var helt tryllebundet af hans tricks. Michael tog sig tid, efter det aftalte show, til at lave ballondyr til børnene og vise dem et par ekstra tryllenumre. Jeg kan kun varmt anbefale Michael.”

John

“Det var en rigtig vellykket fest, jeg holdt på min fødselsdag. Det var du sådan set også med til at gøre, at den blev så god. Tusind tak for det! Alle mine gæster har simpelthen rost dig så meget. Ja, “helt op til skyerne”. Du var bare fantastisk. Du gav bare lige det sidste, til at løfte stemningen, for mig og alle mine gæster.”

Anna Jørgensen

ALLE gæster og den 18-årige fødselar var vildt begejstrede for det magiske, sjove og spændende trylleshow. Vores varmeste anbefalinger til TrylleMichael, han vil klart adde værdi til enhver fest.

Charlotte Cassandra

Jeg havde engageret Michael til min 50 års fødselsdag, hvor vi var ca. 20 personer i alderen 3 år til 80 år. Michael forstod fra start, at fange alles opmærksomhed og imponerede og forundrede både unge og ældre med sine tryllenumre.
Michael tog sig, efter det aftalte show, tid til at lave ballondyr til børnene og vise os korttricks som vi selv kunne øve os på.
Jeg kan varmt anbefale Michael til dit næste arrangement.

Thomas Thygesen

“Jeg har nu booket Michael 2 gange – både til en børnefødselsdag og til min egen 60 års. Michael er vanvittigt dygtig til at læse sit publikum og få alle med. Utrolig fingerfærdighed og sjove tricks som bliver udført lige for næsen af en uden at man opdager hvordan man bliver “snydt”.
Jeg glæder mig til at booke Michael igen.”

Peter Kjær

“Havde booket Trylle Michael til min 60års fødselsdag. Har ikke et eneste sekund fortrudt. Super behagelig fra booking til selve dagen. Han skabte en fantastisk stemning og er god til at mengle mellem gæsterne. 1000 tak for god underholdning.”

Michael Ilsby

“Brilliant and at the same time a very professional and empathetic person who is eager to share his passion for magic.”

Peter Skade

“Tusind tak for din optræden ved vores fødselsdag. Den satte virkelig prikken over i’et på en god dag. Vi var både 60+ og børn på 6-7 år, og du var fantastisk god til at få alle med på en sjov og underholdende måde. En optræden, som gæsterne og vi var meget begejstrede for. Tak.”

Arne Kunckel, Arrangør

“I wanted to say thanks very much for making my boys’ yesterday party such a great fun! The magician show (Michael Frederiksen) was fantastic! All the (very active) boys have enjoyed it a lot, and they had a great performance at the end too! Thanks for all the fun and smiles!”

– Galina, Parent

Glade kunder

“Jeg kunne mærke stemningen og begejstringen. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Der er stadig stor undren over nogle af dine tricks. For eksempel det med mønten, der springer op fra din hånd.”

Kirsten Pilgaard, Arrangør

“Tusind tak for dit fænomenale trylleshow – det var en fantastisk oplevelse, både for børn og voksne. Du er ekspert i at inddrage publikum i løjerne, så alle står målløse tilbage. Det er jo præcis sådan, det skal være. Mine børnebørn har tryllet videre, da de kom hjem, og ballonshowet var også en stor succes. Jeg har altid været vild med tryllekunst, og den elegante og charmerende måde, du gør det på, er helt suveræn.”

Lene Nielsen, arrangør, Nørrebrohallen

“18-års fødselsdag: Vi hyggede os meget. Alle gæsterne syntes du var topdygtig, humoristisk og så sød til at inddrage ungerne😊😊 Du var alt det vi havde håbet på og mere til. Mads var imponeret og han forstår stadig ikke det med bogen🤗🤗”

Lotte og Mads

 

“50-års fødselsdag: Det er os, der takker for din gode underholdning. Vi havde en super fest.”

 

Pernille og James

 

 

“70-års fødselsdag: Tusind tak for din flotte optræden, alle var meget begejstrede, og de to drenge var helt solgt, og har fundet dig på you-tube. Måske kommende tryllekunstnere…”

 

John

 

“Virkelig god underholdning. Michael tryllede, jokede og mystificerede publikum til min 50-års fødselsdag. Det var meget underholdende og super prof udført. Tak Michael, du har mine bedste anbefalinger.”

Lene Schmidt, Arrangør

Fantastisk underholdning til alle aldre. Både børn og voksne blev underholdt. Michael tryllebinder sit publikum med sin helt utrolige fingerfærdighed, hans gode humor og måden hvorpå han får inddraget publikum i hans tricks. Kan kun anbefales.

Lotte Pedersen, Arrangør

Vi havde booket Michael til en privat fest. Sikke et show – utrolig fingerfærdighed og noget af en tankelæser. Til slut samlede han selskabet så man kunne følge med helt tæt på – og det irriterende er at man ved det det er tricks men kan alligevel ikke gennemskue hvordan. Godt show! – kan helt klart anbefales.

Klavs Berthelsen, Arrangør

“I forbindelse med min fars 70 års fødselsdag havde vi Michael til at underholde hele selskabet i alderen helt fra 4 til 80 år. Det var over alt forventning og alle var underholdt så godt at der var flere som skraldgrinede. Michael formåede selv at trylle pomfritter op i næsen og med flere af hans trylletricks forsvandt tingene ”live” meget professionelt, mens man kunne følge med og undrer sig over, hvor det blev af. Publikum blev både involveret og var aktive i flere af de pågældende tricks, men også aktiveret med den hylende underholdende komik og stand-up. Det mest fantastiske til lejligheden var da Trylle Michael lavede det sjoveste, mest fantastiske og passende stunt til lejligheden, hvor han via en maske på fødselaren bugtalede. Det var for mange det sjoveste, de har oplevet længe og fuldendte det hele meget professionelt med en kombination af tryllerier, stand-up og samtidig et interaktivt show, hvor publikum er med helt fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Michael Frederiksen til enhver lejlighed.”

Rex Andersen, Arrangør