I film, TV-serier og reklamefilm, kan man ofte opleve Michael som skuespiller eller håndmodel: Michaels hænder som håndmodel for bl.a. Nets (Dankortet) og Kelloggs.

I 2006 og 2007 vandt han 1. pris i Close-up Magic i Magisk Cirkel Danmark.

I 2008 blev han nr. 3 ved de Nordiske Mesterskaber i Oslo i kategorien Close-up Magic.

I mere end 10 år, arrangerede Michael åben scene i Kulturhuset Islands Brygge, hvor alle artister kunne teste deres ideer på scenen.

Michael har underholdt og hjulpet virksomheder med salg, kunde- og medarbejderpleje i 30 år, bor på Islands Brygge med sin familie, og optræder alle steder jobbet tager ham hen. 

Michael har udgivet 15 forskellige undervisnings DVD’er om trylleri, jonglering og diabolo. De har solgt i 10.000 eks. i Danmark. Michaels 352 sider store bog om showbiz “Listen to Us!” udkom december 2015, og hans nye bog “TRUXA – en biografi”, giver anledning til foredrag i hele landet de næste par år.

Michael optræder til firma- og private events, i foreninger, i institutioner og på Rigshospitalet samt Nordsjællands Hospital. (Kontakt Michael, hvis du vil støtte økonomisk og blive sponsor). Michael kan også bookes til foredrag og teambuilding. Se mere i menuen foroven. Michael er underholdende på både dansk og engelsk. Ingredienserne er selvironi, tankelæsning, hukommelsesteknik og fingersnilde. Lige dele humor og trylleri.

Michael fik Truxas Mindelegat den 13. september 2019 i anledning af hans anmelderoste biografi om TRUXA

“Den er guld værd… Anbefales!” – Lektør Lars Ovesen

Michael Frederiksen fik Truxas mindelegat 2019
“Du bruger dit tryllefag på et utal af måder og har tilmed udvidet paletten: Du står for udfordrende teambuilding, laver workshops, holder foredrag om at skærpe hjernen og så skriver du bøger, du dokumenterer. De kunstneriske fag kræver mere end almindelig kreativitet, hvis man skal blive i faget. Og det besidder du. Entreprenørskabet.” Lena Brostrøm, Formand, Dansk Artist Forbund

Om Truxa-legatet
Gives til en dansk eller svensk scenekunstner, der har gjort en særlig indsats for faget. Tidligere legatmodtagere: Monica Zetterlund, Sanne Salomonsen, Søren Pilmark m.fl.