BRYLLUP

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

Michael optræder til bryllupper med 30 min. fælles show, hvor et romantisk og sjovt bryllupsnummer indgår. Brudeparret vælger hvert deres spillekort, skriver navn på deres respektive kort med en sprittusch, og de blandes ind i kortspillet. Kortene vender sig om på magisk vis i midten af spillet og til sidst smelter de sammen i hænderne på brudeparret. Kortet beholdes som en souvenir. Showet iøvrigt: Michael tryller bl.a. med reb og snakker om ligestilling, der grines en del, og publikum involveres i magien. Til sidst et bugtalernummer, hvor dukken desværre er “glemt” derhjemme, og en mandlig tilskuer må agere dukke, påmonteret en fjernstyret underkæbe. Tilskueren tryller for publikum, men Michael bestemmer hvilke ord og vendinger, der kommer ud ad munden på ham… IKKE kedeligt…!

Til receptionen, eller imens gæsterne venter på brudeparret får taget fotos, kan Michael underholde gæsterne med close-up trylleri. Michael bevæger sig rundt blandt gæsterne og tryller for små grupper ad gangen.

Der trylles med fingerringe, mønter, kort, reb m.m.:

Oplev de vilde reaktioner til DIN fest – book Michael i dag! Her trylles med mønter ved bordet:

Pris afhænger af kørsel og tid. Kontakt Michael for et tilbud.

Hvad siger gæsterne:

– Michael Frederiksen har tryllet ved flere familiefester hos os. Det har altid været en succes, fordi Michael er dygtig og hurtig til at “læse” gæsterne og få dem inddraget i sine trylletricks. Det er ren magi !!!

Jan Røssel, arrangør

 

– Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på arrangementet. Alle gæster var glade og har rost både mad og underholdning. Endnu engang mange tak for god underholdning og ditto samarbejde.

Birgitte Høffner, Salgs- & marketingansvarlig, Hotel Marienlyst

 

– Vi har fået meget ros for arrangementet så det var supergodt. Og du er godt nok fingernem, der var vist flere end mig der sad med åben mund og polypper da du tryllede.

Susanne Steensen, CVP Assistent, Novo Nordisk