Bryllupsmagi

Bryllupsdagen er magisk i sig selv, så hvorfor ikke krydre dagen med trylleri? Det kan gøres på flere måder:

Receptionen: Michael underholder gæsterne i små grupper og slutter af med en fælles oplevelse, hvor brudeparret er midtpunkt. Det fungerer også som underholdning imens parret fotograferes og gæsterne er overladt til sig selv.

Festen: Michael er ofte hyret af en af gæsterne og overrasker de nygifte under middagen med et romantisk, sjovt og utroligt bryllupsnummer. Dette følges op med enten et fælles show og/eller trylleri ved bordene i 20-30 min. Husk at koordinere med toastmasteren!

Arrangør Jenny:

“Giver mine varmeste anbefalinger til trylle-Michael som optrådte til min brors bryllup. Vi var meget spændte, da vi ikke vidste hvad vi kunne forvente os af en tryllekunstner. Men Michael er meget mere end det, – en rigtig entertainer. En god blanding trylleri, stand-up, tankelæsning og alt det sjove impulsive der imellem.”

Jan Røssel:

“Michael Frederiksen har tryllet ved flere lejligheder hos os. Det har altid været en succes, fordi Michael er dygtig og hurtig til at “læse” gæsterne og få dem inddraget i sine trylletricks. Det er ren magi!”

SEND FORESPØRGSEL FORNEDEN:

Susanne og Einar:

“Michael begejstrede alle – børn som gamle inklusiv et par skeptikere – med overbevisende og sjov magi ved vores sølvbryllup. Alle vores gæster har talt begejstret om hans optræden. Vi giver ham vores uforbeholdne anbefaling.”

SEND FORESPØRGSEL FORNEDEN:

9 + 12 =