REFERENCER

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

Tak også til dig for super god underholdning (for 80 ledere fra Europa, på dansk, engelsk og tysk). Jeg har fået positive tilkendegivelser og det passede godt til vores gæster, som var en blandet skare. – Grethe Juhl, Executive Assistant, BAUHAUS

Lene Schmidt har skrevet en 5-stjernetanmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot:

Virkelig god underholdning. Michael tryllede, jokede og mystificerede publikum til min 50 års fødselsdag. Det var meget underholdende og super prof udført. Tak Michael, du har mine bedste anbefalinger.

Lotte Pedersen har skrevet en 5-stjernetanmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot:

Fantastisk underholdning til alle aldre. Både børn og voksne blev underholdt. Michael tryllebinder sit publikum med sin helt utrolige fingerfærdighed, hans gode humor og måden hvorpå han får inddraget publikum i hans tricks. Kan kun anbefales.

Klavs Berthelsen har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot:

Vi havde booket Trylle-Michael til en privat fest. Sikke et show – utrolig fingerfærdighed og noget af en tankelæser. Til slut samlede han selskabet så man kunne følge med helt tæt på – og det irriterende er at man ved det det er tricks men kan alligevel ikke gennemskue hvordan. Godt show! – kan helt klart anbefales.

Louise Juul Larsen har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot:

Vi havde Trylle Michael ude til en konfirmation med 45 gæster. Udover at han leverede et virkeligt godt show, var han sjov og virkelig god til at fange og fastholde vores søn, hvor han i øvrigt tryllede vores gave til vores søn frem. Han fastholdte også alle gæsterne hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale Trylle Michael.

Thomas Fest har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot: 

Sjov, overraskende og alsidig underholdning. Virkelig professionelt.
Rigtig god til at inddrage publikum – stor succes. Noget folk taler om, efter festen. Helt sikkert alle 5 stjerner værd.

Peter Kjær har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot: 
Jeg har nu booket Michael 2 gange både til en børnefødselsdag og til min egen 60 års. Michael er vanvittigt dygtig til at læse sit publikum og få alle med. Utrolig fingerfærdighed og sjove tricks som bliver udført lige for næsen af en uden at man opdager hvordan man bliver “snydt”.
Jeg glæder mig til at booke Michael igen.
Charlotte har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af Trylle Michael på TrustPilot:

ALLE var vildt begejstrede og det var et fantastisk show, hovedpersonen ligeså – og efter festen sagde de fleste af veninderne, at de ville booke det samme sted og med dig og samme setup, bedre feedback fås vist ikke. Tusind tak.

Du var en konge oplevelse, håber at se dig igen i netværket:-)

– Jesper Boye, salgstræner

Det var imponerende tryllerier du diskede op med til morgenmødet. 

– Henrik K. Jessen Sikkerhedskonsulent Verisure

18-års fødselsdag: Vi hyggede os meget. Alle gæsterne syntes du var topdygtig, humoristisk og så sød til at inddrage ungerne😊😊 Du var alt det vi havde håbet på og mere til. Mads var imponeret og han forstår stadig ikke det med bogen🤗🤗

– Mvh Lotte og Mads

Tusind tak for dit fænomenale trylleshow – det var en fantastisk oplevelse, både for børn og voksne. Du er ekspert i at inddrage publikum i løjerne, så alle står målløse tilbage. Det er jo præcis sådan, det skal være. Mine børnebørn har tryllet videre, da de kom hjem, og ballonshowet var også en stor succes. Jeg har altid været vild med tryllekunst, og den elegante og charmerende måde, du gør det på, er helt suveræn.

– Lene Nielsen, arrangør, Nørrebrohallen

Du var bestemt en succes – der var dyb koncentration fra hele selskabet og snakken er gået til frokost her i denne uge om de forskellige trick, ingen tvivl om at det imponerer og det ikke er til at gennemskue, selv om man sidder med næsen helt ned i magien.

– Lone Rasmussen, Økonomichef, Lector

Det blev en rigtig god fest. Tak for god underholdning.

– Louise Thorning, Marketing Koordinator, Novartis Danmark

Tusind tak for din optræden ved vores fødselsdag. Den satte virkelig prikken over i’et på en god dag. Vi var både 60+ og børn på 6-7 år, og du var fantastisk god til at få alle med på en sjov og underholdende måde. En optræden, som gæsterne og vi var meget begejstrede for. Tak.

Arne Kunckel, Arrangør

Jeg har kun hørt positivt respons på dit show, folk var glade, også for at du stod lidt før og efter dit show og at du gav dig god tid til alle – og ja, håber da vi ses en anden god gang!

– Monika Dahl Eriksen, Arrangør byfest

Entertaining “Octopussy” (Maud Adams) herself! AND James Bond-fans from all over Europe at The German Spy Museum, summer 2018:

Celebrating 35 years of OCTOPUSSY in Berlin with Maud Adams

Upon invitation of the James Bond Club Germany, legendary two-time Bondgirl Maud Adams came to Berlin on 14 July to celebrate 35 Years of 'OCTOPUSSY' in the German Spy Museum together with club members and international guests. What a wonderful day and what a classy lady!

Slået op af The Bond Bulletin i Søndag den 15. juli 2018

I have to thank you very, very much for entertaining us so perfectly and cheer up the mood after the long session before. That was very good and exactly the right time for it. Maud (Octopussy) told me, that she enjoyed it very much and the audience did also.

– Andreas Pott, President, German James Bond Fan-club

Kære Michael. Tusind tak for et meget underholdende show! Alle var meget imponeret!

Ida Hummer, Capital Four Management

Ja tak, det var super fedt! Vi forsøger stadig at lurer nogen af dine tricks.

Wasif Shah, Project Manager, Engineer, Ammongas

Hvis du mangler underholdning til konfirmationen, havefesten, brylluppet, fødselsdagen, firmafesten, messen, ja hvad som helst. Så kan jeg klart anbefale Trylle-Michael. Har både set ham privat og i firmasammemhæng flere gange og det er imponerende som han kan tilpasse sit show efter omstændighederne. Min største anbefaling herfra.

Kim Neubert, Arrangør, Neotherm A/S

En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme. Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.

Michael Løfgren Hansen, Leder, Jyske Bank, Frederiksberg

Inge & Jeg blev enige om, at du har et formidabelt niveau både tryllemæssigt og som underholdning.

Inge og Per Suhr, Helsinge

Tak for et par rigtige gode dage i Bella Centret til ejendomsmessen på vores stand!

Thomas Rovsing, General Manager, Envac Danmark

Michael var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften. Tusind tak til Michael og tusind tak til Bifald.dk for hjælpen med finde ham.

Flemming Bach, Adm. Dir., Guldborgsund Forsyning

– Vil bare lige sige tak for et forrygende show!!! Det var bare helt fantastisk!! Super god underholdning – og der er mange, der snakker om det. Vil med glæde anbefale dig til andre.

Tine Kampmann, Management Assistant to Corporate Vice President, Novo Nordisk A/S

 

Tak for din formidable performance på Brandbjerg Højskole til vores teambuilding dag. Det var fantastisk!!!

Jes Guldbrand Andersen, Senior Director, SoLean Program Office, Novozymes A/S

Tusind tak for sidst. Det var sådan en positiv oplevelse og alle snakkede om det hele aftenen. Vi fik meget mere end vi havde forventet og der var flere der græd af grin under showet 😀 vi vil klart anbefale dig til andre og booke dig igen til næste fest. Sjovt, frækt, fantastisk, imponerende – kan ikke beskrives med ord! Forhåbenligt på gensyn.

Ditte Stigaard Zinck, Arrangør, University College Jelling

Michael var en fornøjelse at have med på messen HI 2011, hvor han i 4 dage tryllede og styrede rouletten. Hans forståelse for vores koncept gjorde, at han var med til at fastholde kunderne på en god og sjov måde. Michael var positiv og imødekommende – meget professionel og absolut anbefalelsesværdig.

Lars Larsen, Markedschef,  AGA A/S

Aldrig er magi og trylleri set bedre i et så flot og forrygende tempo. Magien er i luften, så man taber pusten. Tak for god underholdning.

Nils Wiinblad, Festdeltager, Carlson Wagonlit

Tusind tak for endnu en super performance i forbindelse med vores årlige områdemøde. Jeg har fået mange rosende og anerkendende tilbagemeldinger på din optræden, så afgjort noget vi sagtens kan tåle at se mere af ved førstkommende lejlighed!Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang.

Thomas Christian Olsen, Development & Optimization, Novozymes A/S

Michael var rigtig god til at fange folks opmærksomhed, og samtidig inddrage dem i sine tryllenumre. Der var ikke nogen som Michael var “Bange for” selv de mest højrøstet og mistroiske gæster blev taget under “Kærlig” behandling og de fleste har ikke en idé om hvad der skete. Nogle af de ord/Sætninger vi hørte rundt omkring….” Det er jo verdensklasse..!!!!”, “Han er sindssyg ham der….!!!”, Alt i alt…SUPER underholdning og jeg kan love, at det er ikke sidste gang at vi bruger Trylle Michael.

Steen Kristensen, Key Account Manager, Bossard Denmark A/S

I had the pleasure of working with Michael at the Lyreco fair Jan 2012 and the result was better than we expected. Very professional to work with, punctual all the way through and above all we had very good feedback from Lyreco and the attending Lyreco employess that had a great time at our Casino stand.

Thomas Rasmussen, Key Account Manager, Boston Distribution

Vi havde inviteret Michael som et anderledes indslag efter en hel dags afdelingsmøde. Michael sørgede for et par sjove timer, hvor han dels underholdt os med sine fantastiske kunster og dels fik os aktiveret med at trylle selv og for hinanden i grupper. Alle gik hjem med nogle partytricks som vi efterfølgende har haft stor fornøjelse med at fremføre for venner og familie. Tak for en god aften! 

Bjørn Cronquist, Salgsdirektør, Boxer TV A/S

Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger. Og du var et hit. Så hvem ved. Måske gider vi arrangere en fest en anden gang. Jeg skal i hvert fald nok tænke på dig!

Marianne Broadbery, Journalist, Aller Press

Jeg vil bare sige tak for to rigtig underholdende dage – det var super!

Dianna Holden Bjerge, HR Compensation Manager, Aller

Du skal have tak for dit fantastiske trylleshow til vores personaleevent. Du anlagde hurtigt en god og humoristisk stemning hos publikum og fik den rette nærkontakt med folk.

Allan Holtzer, Økonomidirektør, Bella Center

Vi havde behov for en tryllekunstner/entertainer, der kunne hygge lidt om de mange mennesker der stod i kø til Ben & Jerry’s isbarens åbningsfest i Frederiksberg Centret. Michael gjorde et fantastisk job og han var med til at skabe en rigtig god stemning og atmosfære omkring hele arrangementet! Vi var yderst tilfredse!

– Jakob Slaatorn Knudsen, Arrangør, Ben & Jerrys Danmark

Tak for et rigtigt fedt show. Medarbejderne syntes det var rigtigt godt. Du kan godt nok nogle tricks! Super!

Benjamin, Arrangør, Bent Pedersen A/S

Jeg har haft booket Michael, til et større jubilæum i privat regi. Den underholdning Michael kom med var i verdensklasse og et sandt mesterværk. Jeg vil booke Michael igen og anbefale ham til private som firmaer til enhver tid. Han er punktlig, præcis og hylende morsom.

Brian Da Costa Carlsen, CEO Bertoni Fisketorvet, Bertoni

Du kan ikke roses nok for din fantastiske optræden hos os i sognehuset. Jeg har fået så mange gode og sjove tilbagemeldinger på dit show, og dem vil jeg gerne dele med dig. Din optræden var super med en blanding af fortællinger og flot trylleri. Du imponerede med din fingerfærdighed, du er virkelig dygtig. Du var et helt anderledes indslag i vores TirsdagsTræf, du havde et godt samspil med publikum, du var god til at fornemme stemningen og til at inddrage folk i dine tryllerier. Kort sagt, din optræden var et hit og med skal også, at jeg oplevede dig som en meget behagelig og åben person.

– Inger Bonné Westphall, formand for sogneplejen, Mariehøj kirke i Silkeborg

Jeg kunne mærke stemningen og begejstringen. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Der er stadig stor undren over nogle af dine tricks. For eksempel det med mønten, der springer op fra din hånd.

– Kirsten Pilgaard, Arrangør, Fødselsdag

Tak for hjælpen. Du var virkelig med til at skabe en fantastisk stemning, der smittede af på alle. Der er rigtig mange, der har kommenteret på dine evner. De var helt blæst væk!

– Bastian Lind, Direktør, BLINDesign

Alt blev modtaget rigtig godt – både passagerer og flyselskaber syntes det er en sjov og fantastisk ide, en ide som vi gentager næste år. Tak for din assistance.

– Christian Danielsen, Eventafdelingen, Københavns Lufthavn

Hej Michael. Tak for sidst. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og vi var især glade for din måde at kombinere underholdning til både børn og voksne.

– Ana Vester, Supervisor, Ernst & Young

Mange tak for et superherligt, sjovt og underholdende show.

– Tine Juhl, Centerchef, Glostrup Kommune

Tak for sidst. Det var et super indslag og alle har kommenteret ideen. Det var super. Endnu en gang tak – jeg skal nok gemme dine info til evt anden gang.

– Karina Dyva, Brand Manager, Hasbro Nordic

Det var et kanon Stand up trylleshow til julefrokosten! Personalet taler om det endnu. Tak!

Per Jensen, Arrangør, SuperBest

Tak, fordi du tog dig tid til at komme til Værløse og underholde os – det var super, og alle var glade og fornøjede efter dit show!

– Bettina Hjorth, Arrangør, HK Kommunal

Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.

– Signe Thaarup, Bibliotekar, Holbæk Bibliotek

En yderst opløftende og morsom performance, med stor professionalisme lagt ind imellem.

– Henrik Hyldegaard Kavsman, Arrangør, HP Denmark

Tusind tak for en fortryllende optræden i forbindelse med vort arrangement den 28. september 2001 – det var en professionel og meget overbevisende optræden, som alle deltagere var meget begejstret for. På en skala fra 1-5, hvor 5 er excellent – fik du et rent 5-tal! Endnu en gang tak!

– Tommy G. Petersen, Event Marketing Manager, IBM Danmark A/S

Tusind tak for fabelagtig underholdning ved vores 10 års jubilæum hos Ignatius.dk i torsdags. Din optræden var et kæmpehit og du har fået så meget ros fra vores gæster. Tak for magi og dig!

– Winnie Strøm Schildknecht, Arrangør, Ignatius.dk

Michael er super dygtig og professionel. Jeg har igennem tiderne haft megen glæde af samarbejdet med Michael og kan kun anbefale ham til alle andre.

– Lars Bilø, Direktør, Invita Køkkener Hillerød

Michael Frederiksen har tryllet ved flere lejligheder hos os. Det har altid været en succes, fordi Michael er dygtig og hurtig til at “læse” gæsterne og få dem inddraget i sine trylletricks. Det er ren magi !!!

– Jan Røssel, arrangør

Vi havde en rigtig god eftermiddag, hvilket ikke mindst dit show og behagelige måde at være på, var medvirkende til. Såvel børn som voksne synes at din optræden var professionel og med godt humør og meget velegnet til et arrangement som vores.

– Sigurd Christensen, Afdelingsdirektør, Jyske Bank Frederiksværk

Tusind tak fordi du var med til at gøre min 50 års fødselsdagsreception til en fantastisk oplevelse for mig. Både gæsterne og jeg var forbløffede og imponerede over dine evner – helt vildt, hvad du kan! Voksne mennesker hader, når de ikke forstår, hvad der foregår lige foran øjnene på dem. Men du tryller så overbevisende og umuligt, så man bare må overgive sig til magien, og dit samspil med publikum er super. Du har fået mange roser med på vejen fra mine gæster, og så håber jeg bare du har fået saltstængerne ud af næsen igen! Så mange tak fordi du tog dig til at trylle for os.

– Annette Larsen, Arrangør, Life- & business coach

Gæsterne var vilde med Michaels casinobord og tryllerier. Vi kan varmt anbefale Michael Frederiksen til enhver lejlighed.

– David Tschernia, Direktør, Magnetreklamer.dk

Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra kollegaerne på MAN B&W. Vi synes det var et rigtig godt show som både var meget festligt, sjovt og underholdende. Det gav en rigtig god stemning blandt festdeltagerne. Jeg synes Michael forstår at underholde og fange festdeltagernes opmærksomhed. Jeg kan derfor varmt anbefale andre at man benytter sig af denne form for underholdning.

– Gitte Christensen, Arrangør, Man B&W Diesel A/S

I Medarbejderferie lever vi af at samarbejde med professionelle leverandører. Michael har leveret sit trylleshow til et af vores arrangementer og kunden var meget tilfreds. Det er ikke sidste gang vi har benyttet Michael og vi kan give Michael vores varmeste anbefalinger.

– Bernt Lassen, Arrangør, Medarbejderferie ApS

Det var rigtig god underholdning. Alle morede sig og fik endnu et emne at tale om. Og alle fik noget med hjem.

– Camilla Calberg, Arrangør, Mexicansk Temafest

Jeg har fået rigtig god positiv feedback fra arrangementet hos Microsoft! Tak for det. Jeg var desværre ikke selv med til at opleve dit store talent.

– Anne Sophie Iuel Nielsen, Arrangør, Minerva

Super optræden. Gæsterne til vores oktoberfest var fantastisk underholdt og der var tårer i øjnene af grin og beundring af trylleriet.

Jan Finnemann Bøgeskov , Filialdirektør, Nordea

Vi har fået meget ros for arrangementet så det var supergodt. Og du er godt nok fingernem, der var vist flere end mig der sad med åben mund og polypper da du tryllede.

– Susanne Steensen, CVP Assistent, Novo Nordisk

Tak for dit show – det blev efterfølgende omtalt positivt at mine kollegaer, som var meget imponeret over trylleriet. Det var lige hvad vi havde brug for efter en meget travl uge på kontoret. Jeg er tilfreds med mit valg af dig.

– Camilla Spliid, Privatrådgiver, Nykredit

Dit indslag med trylleri løftede stemningen blandt medarbejderne i forbindelse med vores kick off til en ny kampagne. Ja faktisk forblev energiniveauet på et højere niveau resten af dagen med mange positive tilbagemeldinger til mig for et godt indslag.

– Brian Jørgensen, Områdechef, Nykredit City

Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på arrangementet. Alle gæster var glade og har rost både mad og underholdning. Endnu engang mange tak for god underholdning og ditto samarbejde.

– Birgitte Høffner, Salgs- & marketingansvarlig, Hotel Marienlyst

I forbindelse med min fars 70 års fødselsdag havde vi Michael til at underholde hele selskabet i alderen helt fra 4 til 80 år. Det var over alt forventning og alle var underholdt så godt at der var flere som skraldgrinede. Michael formåede selv at trylle pomfritter op i næsen og med flere af hans trylle tricks forsvandt tingene ”live” meget professionelt, mens man kunne følge med og undrer sig over, hvor det blev af. Publikum blev både involveret og var aktive i flere af de pågældende tricks, men også aktiveret med den hylende underholdende komik og stand-up. Det mest fantastiske til lejligheden var da Trylle Michael lavede det sjovest, mest fantastisk og passende stunt til lejligheden, hvor han via en maske på fødselslaren bugtalede. Det var for mange det sjoveste, de har oplevet længe og fuldendte det hele meget professionelt med en kombination af tryllerier, stand-up og samtidig et interaktivt show, hvor publikum er med helt fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Michael Frederiksen til enhver lejlighed.

– Rex Andersen, Arrangør, Fødselsdag

Vi siger sandelig tak for sidst. Det var alletiders! Og alle morede sig vældigt. Sebastian havde en fantastisk dag. Jeg må også sige at bugtalernummeret var SÅ morsomt.

– Jan og Irene, forældre, konfirmation

Tak for en super optræden. Det bragte en god stemning til festen, og dit show var super godt. Du valgte den rigtige tilskuer som bugtalerdukke.

– Helle Friis, Arrangør, Konfirmation

Tak for showet det var mega fedt! Ja, det var super godt. Lang tid siden jeg har grint så meget. Tak!

– Rasmus Eeg Kruse & Heidi Eeg, Konfirmand & mor, arrangør, Konfirmation

Vi var næsten 300 mennesker, der blev totalt fortryllede. Det gjorde stor lykke og jeg har fået mange positive reaktioner tilbage. Det må vi gøre om en anden gang. Det var helt fantastisk, da du gjorde professor Holger Bech Nielsen fra Niels Bohr Instituttet, total forvirret. Han er jo en mand, som ellers kan regne den ud, helt ned til hadron niveau, men dette her kunne han ikke klare. Det var virkeligt underholdende. Tak skal du have.

– Allan Bruun, Sekretær, Rotary distrikt 1470

Tak for indsatsen. Det var dejligt at du blev der dagen ud. Vi skriver os bag øret, hvad du ellers har i ærmet af underholdningsmuligheder.

– Frands Havaleschka, Formand, Spastikerforeningen

På kort tid lykkedes det Trylle-Michael at fange tilskuernes opmærksomhed. Kombinationen af fascinerende trylletricks og hurtige bemærkninger løfter hurtigt stemningen og humøret. Specielt den store fingerfærdighed og de afsluttende kortkunster forbavser og forundrer publikum.

– Ann-Dorrit Junker-Andersen, Arrangør, Synoptik A/S

Just wanted to say a big thank you for the entertainment on Monday. We had a great time and everyone was impressed by you.

– Derek Bangs, Sales Support Administrator, Teradata

Hos Recruiters skulle virksomhedens 3 års fødselsdag fejres. Til underholdning af venner og forretningsforbindelser, besluttede vi at engagere Michael til at underholde. Det var en kæmpe succes og vi vil bestemt ikke afvise at bruge Michael igen til et festarrangement, men også i forbindelse med en præsentation af Recruiters overfor potentielle kunder.

– Henning Silfverberg, Arrangør, Recruiters

Superflot show. Du er god til at engagere både børn og voksne.

– Jeanette Ibenfeldt, Arrangør, Nordisk Ministerråd

 Selskabet var MEGET IMPONERET – TAK !

– Mitsuru Larsen, Event koordinator, Tumlare.com

 Det var en fornøjelse, og dejligt at se en masse glade børn og forældre. 

– Trine Fonnesbæk, Chefkonsulent, Arbejdstilsynet

Mange tak for et super Stand up show i fredags til vores julefrokost!

 – Morten Dietz, Økonomikonsulent, Vordingborg Kommune

Vi har kun fået positiv feedback, fra både lånere og personale, så det er rigtigt dejligt. Tak fordi du ville komme!

 – Anne Hvilsted, Bibliotekar, Greve Bibliotek

Med underfundige tricks, sjove anekdoter og en håndfuld gode råd, underholdte tryllekunstneren Michael Frederiksen borgere på Christianshavns Bibliotek en mørk januar aften. Showet er dejligt afbalanceret gennem levende fortællinger og imponerende trylleri – for voksne. Til de skeptiske: man kommer tæt på, og alligevel må man overgive sig. Michael kan vitterligt trylle!

– John Holmgaard Ulletved Knudsen Larsen, Bibliotekar, Christianshavns Bibliotek

 

Michael leverer et stærkt underholdende foredrag/standup/trylleshow, hvor du både kommer bag om branchen på underholdende vis og tæt på tryllekunsten. Det kan varmt anbefales.

– Mikkel Knudsen, Museumsinspektør, Cirkusmuseet

 

Tirsdag den 26. januar kl. 19 bød Danske Cirkusvenner i samarbejde med Cirkusmuseet i Hvidovre på en aften med Trylle-Michael alias tryllekunstneren Michael Frederiksen. En sprudlende veloplagt Michael fortalte om sin nye bog, “Listen to Us! – showbiz interviews” og underholdt med elegant trylleri. En dejlig aften – de som blev hjemme for at se håndbold må ærgre sig over, at de valgte at se de danske favoriter spille uafgjort mod Sverige i stedet for at opleve Michael Frederiksen!

– Ole Simonsen, Danske Cirkusvenner

Tak for en dejlig eftermiddag. Du havde os alle i dine ”hule hænder”, ja også din spændende magi. Jeg har kun hørt glæde fra medlemmer over at have oplevet samværet mig dig. Du må have det godt. Måske ses vi igen ved en anden lejlighed.

– Kirsten Thinggaard, Arrangør, Bisserup Pensionistforening

Mange tusind tak for dit fede arrangement! Det var så dejligt at opleve ungerne så opslugte og engagerede. Og rigtigt mange tak for at du blev og gav et show til en grupper mere bagefter. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang du hører fra os på Valhøj.

– Lærke Lunn, Arrangør, Valhøj Skole