“Tusind tak for et super arrangement. Vi ringer igen en anden gang.”

Mik Skoglund Dickens, Skoglund Entreprenørservice

Tak for et godt show. Det er vildt hvad du kan på skærmen. Top karakter herfra!

Tina, Senior Projektleder, Impact Group

 “Brilliant and at the same time a very professional and empathetic person who is eager to share his passion for magic.”

Peter Skade

“Tak for sidst og et godt stykke arbejde!”

Geo Lazarotti, ERHVERVSKLUB KØGE

“Tak for super god underholdning (for 80 ledere fra Europa, på dansk, engelsk og tysk). Jeg har fået positive tilkendegivelser og det passede godt til vores gæster, som var en blandet skare.”

Grethe Juhl, Executive Assistant, BAUHAUS

“Tusind tak for et meget underholdende show! Alle var meget imponeret!”

Ida Hummer, Capital Four Management

GLADE kunder

“I Medarbejderferie lever vi af at samarbejde med professionelle leverandører. Michael har leveret sit trylleshow til et af vores arrangementer og kunden var meget tilfreds. Det er ikke sidste gang vi har benyttet Michael og vi kan give Michael vores varmeste anbefalinger.”

Bernt Lassen, Arrangør, Medarbejderferie ApS

“Vi har fået meget ros for arrangementet så det var supergodt. Og du er godt nok fingernem, der var vist flere end mig der sad med åben mund og polypper da du tryllede.”

Susanne Steensen, CVP Assistent, Novo Nordisk

“Super optræden. Gæsterne til vores oktoberfest var fantastisk underholdt og der var tårer i øjnene af grin og beundring af trylleriet.”

Jan Finnemann Bøgeskov, Filialdirektør, Nordea

“Jeg har fået rigtig god positiv feedback fra arrangementet hos Microsoft! Tak for det. Jeg var desværre ikke selv med til at opleve dit store talent.”

Anne Sophie Juel Nielsen, Arrangør, Minerva

“Tak for dit show – det blev efterfølgende omtalt positivt at mine kollegaer, som var meget imponeret over trylleriet. Det var lige hvad vi havde brug for efter en meget travl uge på kontoret. Jeg er tilfreds med mit valg af dig.”

Camilla Spliid, Privatrådgiver, Nykredit

“Tusind tak for sidst. Det var sådan en positiv oplevelse og alle snakkede om det hele aftenen. Vi fik meget mere end vi havde forventet og der var flere der græd af grin under showet 😀 vi vil klart anbefale dig til andre og booke dig igen til næste fest. Sjovt, frækt, fantastisk, imponerende – kan ikke beskrives med ord! Forhåbenligt på gensyn.”

Ditte Stigaard Zinck, Arrangør, University College Jelling

“Tusind tak for endnu en super performance i forbindelse med vores årlige områdemøde. Jeg har fået mange rosende og anerkendende tilbagemeldinger på din optræden, så afgjort noget vi sagtens kan tåle at se mere af ved førstkommende lejlighed!Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang.”

Thomas Christian Olsen, Development & Optimization, Novozymes A/S

“Vi havde inviteret Michael som et anderledes indslag efter en hel dags afdelingsmøde. Michael sørgede for et par sjove timer, hvor han dels underholdt os med sine fantastiske kunster og dels fik os aktiveret med at trylle selv og for hinanden i grupper. Alle gik hjem med nogle partytricks som vi efterfølgende har haft stor fornøjelse med at fremføre for venner og familie. Tak for en god aften!”

Bjørn Cronquist, Salgsdirektør, Boxer TV A/S

“En kæmpe tak til alle frivillige og kreative kræfter der var med til at gøre grundstensnedlæggelsen (med Mary) så fantastisk festlig. Deres indsats med aktiviteter for børnene, den festlige modtagelse af gæsterne og alt gak og gøgl skabte en vidunderlig festlig ramme for alle gæster i børnenes tegn  – og det er jo dem det hele handler om. Vi er heldige på Rigshospitalet!”

Merete Lange, Direktør, Mary Elizabeths Hospital

“Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger. Og du var et hit. Så hvem ved. Måske gider vi arrangere en fest en anden gang. Jeg skal i hvert fald nok tænke på dig!”

Marianne Broadbery, Journalist, Aller Press

“Jeg vil bare sige tak for to rigtig underholdende dage – det var super!”

Dianna Holden Bjerge, HR Compensation Manager, Aller Press

“Du kan ikke roses nok for din fantastiske optræden hos os i sognehuset. Jeg har fået så mange gode og sjove tilbagemeldinger på dit show, og dem vil jeg gerne dele med dig. Din optræden var super med en blanding af fortællinger og flot trylleri. Du imponerede med din fingerfærdighed, du er virkelig dygtig. Du var et helt anderledes indslag i vores TirsdagsTræf, du havde et godt samspil med publikum, du var god til at fornemme stemningen og til at inddrage folk i dine tryllerier. Kort sagt, din optræden var et hit og med skal også, at jeg oplevede dig som en meget behagelig og åben person.”

Inger Bonné Westphall, formand for sogneplejen, Mariehøj kirke i Silkeborg

“Tak for et rigtigt fedt show. Medarbejderne syntes det var rigtigt godt. Du kan godt nok nogle tricks! Super!”

Benjamin, Arrangør, Bent Pedersen A/S

“Jeg har haft booket Michael, til et større jubilæum i privat regi. Den underholdning Michael kom med var i verdensklasse og et sandt mesterværk. Jeg vil booke Michael igen og anbefale ham til private som firmaer til enhver tid. Han er punktlig, præcis og hylende morsom.”

Brian Da Costa Carlsen, CEO Bertoni

“Mange tak for et superherligt, sjovt og underholdende show.”

Tine Juhl, Centerchef, Glostrup Kommune

“Tak for sidst. Det var et super indslag og alle har kommenteret ideen. Det var super. Endnu en gang tak – jeg skal nok gemme dine info til evt anden gang.”

Karina Dyva, Brand Manager, Hasbro Nordic

“Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.”

Signe Thaarup, Bibliotekar, Holbæk Bibliotek

“En yderst opløftende og morsom performance, med stor professionalisme lagt ind imellem.”

Henrik Hyldegaard Kavsman, Arrangør, HP Denmark

“Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra kollegaerne på MAN B&W. Vi synes det var et rigtig godt show som både var meget festligt, sjovt og underholdende. Det gav en rigtig god stemning blandt festdeltagerne. Jeg synes Michael forstår at underholde og fange festdeltagernes opmærksomhed. Jeg kan derfor varmt anbefale andre at man benytter sig af denne form for underholdning.”

Gitte Christensen, Arrangør, Man B&W Diesel A/S

“Det var rigtig god underholdning. Alle morede sig og fik endnu et emne at tale om. Og alle fik noget med hjem.”

Camilla Calberg, Arrangør, Mexicansk Temafest

“Just wanted to say a big thank you for the entertainment on Monday. We had a great time and everyone was impressed by you.”

Derek Bangs, Sales Support Administrator, Teradata

“Michael leverer et stærkt underholdende foredrag/standup/trylleshow, hvor du både kommer bag om branchen på underholdende vis og tæt på tryllekunsten. Det kan varmt anbefales.”

Mikkel Knudsen, Museumschef, Cirkusmuseet

“Med underfundige tricks, sjove anekdoter og en håndfuld gode råd, underholdte tryllekunstneren Michael Frederiksen borgere på Christianshavns Bibliotek en mørk januar aften. Showet er dejligt afbalanceret gennem levende fortællinger og imponerende trylleri – for voksne. Til de skeptiske: man kommer tæt på, og alligevel må man overgive sig. Michael kan vitterligt trylle!”

John Holmgaard Larsen, Bibliotekar, Christianshavns Bibliotek

“Hos Recruiters skulle virksomhedens 3 års fødselsdag fejres. Til underholdning af venner og forretningsforbindelser, besluttede vi at engagere Michael til at underholde. Det var en kæmpe succes og vi vil bestemt ikke afvise at bruge Michael igen til et festarrangement, men også i forbindelse med en præsentation af Recruiters overfor potentielle kunder.”

Henning Silfverberg, Direktør, Recruiters

“Gæsterne var vilde med Michaels casinobord og tryllerier. Vi kan varmt anbefale Michael Frederiksen til enhver lejlighed.”

David Tschernia, Direktør, Magnetreklamer.dk

“Tusind tak for fabelagtig underholdning ved vores 10 års jubilæum hos Ignatius.dk. Din optræden var et kæmpehit og du har fået så meget ros fra vores gæster. Tak for magi og dig!”

Winnie Strøm Schildknecht, Arrangør, Ignatius.dk

“Vi havde en rigtig god eftermiddag, hvilket ikke mindst dit show og behagelige måde at være på, var medvirkende til. Såvel børn som voksne synes at din optræden var professionel og med godt humør og meget velegnet til et arrangement som vores.”

Sigurd Christensen, Afdelingsdirektør, Jyske Bank Frederiksværk

“Michael var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften.”

Flemming Bach, Adm. Dir., Guldborgsund Forsyning

Vi har haft Michael på besøg til et medarbejder arrangement, og det var en super sjov og hyggelig oplevelse – vi taler stadig om, hvordan hulen …. 🙂

Susanne Lindø, Direktør, Grønbech PR & Kommunikation

“Tusind tak for en fortryllende optræden i forbindelse med vort arrangement – det var en professionel og meget overbevisende optræden, som alle deltagere var meget begejstret for. På en skala fra 1-5, hvor 5 er excellent – fik du et rent 5-tal! Endnu en gang tak!”

Tommy G. Petersen, Event Marketing Manager, IBM Danmark A/S

“Vil bare lige sige tak for et forrygende show!!! Det var bare helt fantastisk!! Super god underholdning – og der er mange, der snakker om det. Vil med glæde anbefale dig til andre.”

Tine Kampmann, Management Assistant to Corporate Vice President, Novo Nordisk A/S

 

“Michael var en fornøjelse at have med på messen HI 2011, hvor han i 4 dage tryllede og styrede rouletten. Hans forståelse for vores koncept gjorde, at han var med til at fastholde kunderne på en god og sjov måde. Michael var positiv og imødekommende – meget professionel og absolut anbefalelsesværdig.”

Lars Larsen, Markedschef, AGA A/S

 

“Michael var rigtig god til at fange folks opmærksomhed, og samtidig inddrage dem i sine tryllenumre. Der var ikke nogen som Michael var “Bange for” selv de mest højrøstet og mistroiske gæster blev taget under “Kærlig” behandling og de fleste har ikke en idé om hvad der skete. Nogle af de ord/Sætninger vi hørte rundt omkring….” Det er jo verdensklasse..!!!!”, “Han er sindssyg ham der….!!!”, Alt i alt…SUPER underholdning og jeg kan love, at det er ikke sidste gang at vi bruger Trylle Michael.”

Steen Kristensen, Key Account Manager, Bossard Denmark A/S

 

“I had the pleasure of working with Michael at the Lyreco fair Jan 2012 and the result was better than we expected. Very professional to work with, punctual all the way through and above all we had very good feedback from Lyreco and the attending Lyreco employess that had a great time at our Casino stand.”

Thomas Rasmussen, Key Account Manager, Boston Distribution

“Du skal have tak for dit fantastiske trylleshow til vores personaleevent. Du anlagde hurtigt en god og humoristisk stemning hos publikum og fik den rette nærkontakt med folk.”

Allan Holtzer, Økonomidirektør, Bella Center

“Det var imponerende tryllerier du diskede op med til morgenmødet.”

Henrik K. Jessen Sikkerhedskonsulent Verisure

“Vi havde behov for en tryllekunstner/entertainer, der kunne hygge lidt om de mange mennesker der stod i kø til Ben & Jerry’s isbarens åbningsfest i Frederiksberg Centret. Michael gjorde et fantastisk job og han var med til at skabe en rigtig god stemning og atmosfære omkring hele arrangementet! Vi var yderst tilfredse!”

Jakob Slaatorn Knudsen, Arrangør, Ben & Jerrys Danmark

“Jeg kunne mærke stemningen og begejstringen. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Der er stadig stor undren over nogle af dine tricks. For eksempel det med mønten, der springer op fra din hånd.”

Kirsten Pilgaard, Arrangør, Fødselsdag

“Tak for hjælpen. Du var virkelig med til at skabe en fantastisk stemning, der smittede af på alle. Der er rigtig mange, der har kommenteret på dine evner. De var helt blæst væk!”

Bastian Lind, Direktør, BLINDesign

“Dit indslag med trylleri løftede stemningen blandt medarbejderne i forbindelse med vores kick off til en ny kampagne. Ja faktisk forblev energiniveauet på et højere niveau resten af dagen med mange positive tilbagemeldinger til mig for et godt indslag.”

Brian Jørgensen, Områdechef, Nykredit City

“Tak for sidst. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og vi var især glade for din måde at kombinere underholdning til både børn og voksne.”

Ana Vester, Supervisor, Ernst & Young

“Alt blev modtaget rigtig godt – både passagerer og flyselskaber syntes det er en sjov og fantastisk ide, en ide som vi gentager næste år. Tak for din assistance.”

Christian Danielsen, Eventafdelingen, Københavns Lufthavn

“Det var et kanon Stand up trylleshow til julefrokosten! Personalet taler om det endnu. Tak!”

Per Jensen, Arrangør, SuperBest

“Tak, fordi du tog dig tid til at komme til Værløse og underholde os – det var super, og alle var glade og fornøjede efter dit show!”

Bettina Hjorth, Arrangør, HK Kommunal

“Tusind tak for en fortryllende optræden i forbindelse med vort arrangement – det var en professionel og meget overbevisende optræden, som alle deltagere var meget begejstret for. På en skala fra 1-5, hvor 5 er excellent – fik du et rent 5-tal! Endnu en gang tak!”

Tommy G. Petersen, Event Marketing Manager, IBM Danmark A/S

“Michael er super dygtig og professionel. Jeg har igennem tiderne haft megen glæde af samarbejdet med Michael og kan kun anbefale ham til alle andre.”

Lars Bilø, Direktør, Invita Køkkener Hillerød

“Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på arrangementet. Alle gæster var glade og har rost både mad og underholdning. Endnu engang mange tak for god underholdning og ditto samarbejde.”

Birgitte Høffner, Salgs- & marketingansvarlig, Hotel Marienlyst

“Vi var næsten 300 mennesker, der blev totalt fortryllede. Det gjorde stor lykke og jeg har fået mange positive reaktioner tilbage. Det må vi gøre om en anden gang. Det var helt fantastisk, da du gjorde professor Holger Bech Nielsen fra Niels Bohr Instituttet, total forvirret. Han er jo en mand, som ellers kan regne den ud, helt ned til hadron niveau, men dette her kunne han ikke klare. Det var virkeligt underholdende. Tak skal du have.”

Allan Bruun, Sekretær, Rotary distrikt 1470

“Tak for indsatsen. Det var dejligt at du blev der dagen ud. Vi skriver os bag øret, hvad du ellers har i ærmet af underholdningsmuligheder.”

Frands Havaleschka, Formand, Spastikerforeningen

“Michael Frederiksen har tryllet ved flere lejligheder hos os. Det har altid været en succes, fordi Michael er dygtig og hurtig til at “læse” gæsterne og få dem inddraget i sine trylletricks. Det er ren magi!”

Jan Røssel, arrangør

“På kort tid lykkedes det Trylle-Michael at fange tilskuernes opmærksomhed. Kombinationen af fascinerende trylletricks og hurtige bemærkninger løfter hurtigt stemningen og humøret. Specielt den store fingerfærdighed og de afsluttende kortkunster forbavser og forundrer publikum.”

Ann-Dorrit Junker-Andersen, Arrangør, Synoptik A/S

“Superflot show. Du er god til at engagere både børn og voksne.”

Jeanette Ibenfeldt, Arrangør, Nordisk Ministerråd

Mange tak for et super Stand up show i fredags til vores julefrokost!

Morten Dietz, Økonomikonsulent, Vordingborg Kommune

“Det var en fornøjelse, og dejligt at se en masse glade børn og forældre.”

Trine Fonnesbæk, Chefkonsulent, Arbejdstilsynet

“Mange tusind tak for dit fede arrangement! Det var så dejligt at opleve ungerne så opslugte og engagerede. Og rigtigt mange tak for at du blev og gav et show til en grupper mere bagefter. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang du hører fra os på Valhøj.”

Lærke Lunn, Arrangør, Valhøj Skole

“Vi har kun fået positiv feedback, fra både lånere og personale, så det er rigtigt dejligt. Tak fordi du ville komme!”

Anne Hvilsted, Bibliotekar, Greve Bibliotek

“Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.”

Signe Thaarup, Bibliotekar, Holbæk Bibliotek

“En sprudlende veloplagt Michael fortalte om sin nye bog, “Listen to Us! – showbiz interviews” og underholdt med elegant trylleri. En dejlig aften – de som blev hjemme for at se håndbold må ærgre sig over, at de valgte at se de danske favoritter spille uafgjort mod Sverige i stedet for at opleve Michael Frederiksen!”

Ole Simonsen, Danske Cirkusvenner

“Tak for en dejlig eftermiddag. Du havde os alle i dine ”hule hænder”, ja også din spændende magi. Jeg har kun hørt glæde fra medlemmer over at have oplevet samværet mig dig. Du må have det godt. Måske ses vi igen ved en anden lejlighed.”

Kirsten Thinggaard, Arrangør, Bisserup Pensionistforening

“Tusind tak fordi du var med til at gøre min 50 års fødselsdagsreception til en fantastisk oplevelse for mig. Både gæsterne og jeg var forbløffede og imponerede over dine evner – helt vildt, hvad du kan! Voksne mennesker hader, når de ikke forstår, hvad der foregår lige foran øjnene på dem. Men du tryller så overbevisende og umuligt, så man bare må overgive sig til magien, og dit samspil med publikum er super. Du har fået mange roser med på vejen fra mine gæster, og så håber jeg bare du har fået saltstængerne ud af næsen igen! Så mange tak fordi du tog dig tid til at trylle for os.”

Annette Larsen, Arrangør, Life- & business coach

Entertaining “Octopussy” (Maud Adams) herself! AND James Bond-fans from all over Europe at The German Spy Museum, summer 2018:

Celebrating 35 years of OCTOPUSSY in Berlin with Maud Adams

Upon invitation of the James Bond Club Germany, legendary two-time Bondgirl Maud Adams came to Berlin on 14 July to celebrate 35 Years of 'OCTOPUSSY' in the German Spy Museum together with club members and international guests. What a wonderful day and what a classy lady!

Slået op af The Bond Bulletin i Søndag den 15. juli 2018

“I have to thank you very, very much for entertaining us so perfectly and cheer up the mood after the long session before. That was very good and exactly the right time for it. Maud (Octopussy) told me, that she enjoyed it very much and the audience did also.”

– Andreas Pott, President, German James Bond Fan-club

“En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme. Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.”

Michael Løfgren Hansen, Leder, Jyske Bank, Frederiksberg