CLOSE-UP MAGIC (her for Paris Hilton på fotoet)

Michael går rundt blandt gæsterne og giver dem noget at snakke om – til kick-off, reception, på messen eller rundt omkring et bord. Ved max. 30 deltagere kan Michael vise hans prisvindende close-up magi i et længere show i teateropsætning.

Michael vandt 1. prisen begge gange han konkurrerede i denne kategori i Magisk Cirkel Danmark og trylleriet med spillekort, mønter, bolde, tankelæsning m.m. giver gæsterne en oplevelse de husker resten af livet. De husker DIG, din EVENT eller dit PRODUKT!

“Dit indslag med trylleri løftede stemningen blandt medarbejderne i forbindelse med vores kick off til en ny kampagne. Ja faktisk forblev energiniveauet på et højere niveau resten af dagen med mange positive tilbagemeldinger til mig for et godt indslag.”

Brian Jørgensen,
Områdechef, Nykredit City

GLADE KUNDER på messen

Det var et super indslag og alle har kommenteret ideen. Endnu en gang tak – jeg skal nok gemme dine info til evt anden gang.”

Karina Dyva, Brand Manager,
Hasbro Nordic

Alt blev modtaget rigtigt godt – både passagerer og flyselskaber syntes det var en sjov og fantastisk idé, en idé som vi gentager næste år. Tak for din assistance.”

Christian Danielsen, Eventafdelingen, Københavns Lufthavn

Tryller og joker med Pilou Asbæk fra “Game of Thrones”