CLOSE-UP MAGIC (her for Paris Hilton)

Michael går rundt blandt gæsterne og giver dem noget at snakke om – til kick-off, reception, på messen eller rundt omkring et bord. Ved max. 30 deltagere kan Michael vise hans prisvindende close-up magi i et længere show i teateropsætning.

Michael vandt 1. prisen begge gange han konkurrerede i denne kategori i Magisk Cirkel Danmark og trylleriet med spillekort, mønter, bolde, tankelæsning m.m. giver gæsterne en oplevelse de husker resten af livet. De husker DIG, din EVENT eller dit PRODUKT!

“Dit indslag med trylleri løftede stemningen blandt medarbejderne i forbindelse med vores kick off til en ny kampagne. Ja faktisk forblev energiniveauet på et højere niveau resten af dagen med mange positive tilbagemeldinger til mig for et godt indslag.”

Brian Jørgensen,
Områdechef, Nykredit City

Det var en meget fin eftermiddag du leverede – magi og dit selskab var helt i top

Frank Finne, Afdelingsdirektør, Jyske Bank

Fantastisk underholdende close up trylleri, krydret med god humor! Så fint at han fik inddraget alle gæster i løjerne ( 8 personer ). Vi var virkelig godt underholdt og fik meget for pengene. Vi kan kun anbefale, at booke Trylle Michael.

Jette Tremmer

GLADE KUNDER på messen

“Tak for fantastisk underholdning til vores arrangement.

Jacob P., Kammeradvokaten

Det var et super indslag og alle har kommenteret ideen. Endnu en gang tak – jeg skal nok gemme dine info til evt anden gang.”

Karina Dyva, Brand Manager,
Hasbro Nordic

“Tak for et megagodt arrangement i går. Det var SÅ fedt! Tusind tak.”

Jette, arrangør

Alt blev modtaget rigtigt godt – både passagerer og flyselskaber syntes det var en sjov og fantastisk idé, en idé som vi gentager næste år. Tak for din assistance.”

Christian Danielsen, Eventafdelingen, Københavns Lufthavn

Tryller og joker med Pilou Asbæk fra “Game of Thrones”