FOREDRAG

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

MICHAEL TURNERER LØBENDE MED FOREDRAG OG SHOWS:

 

TRUXA – 100 år 1919-2019

Michael tryller med TRUXAs numre og fortæller om TRUXAs liv og karriere med udgangspunkt i biografien “TRUXA – en biografi” som Michael har forfattet.

TRUXA ryddede avisforsider i 5 årtier, var en mester til PR, en pioner indenfor TV-underholdning i Skandinavien, fik afskaffet momsen på artisthonoraret, tryllede, forudsagde tipskuponen, kørte blindkørsel på Rådhuspladsen og lavede tankelæsning med Gulli, hans svenske kone. Han havde en affære med den dansk/svenske spion, Jane Horney, der blev likvideret med 2 nakkeskud i 1945 af modstandsbevægelsen på Øresund. Han var ven med Ib Schønberg, Vomer Sørensen og Poul Bundgaard og der er utallige anekdoter om deres utrolige oplevelser.

Michael modtog TRUXAs Mindelegat i september 2019 på Cirkusmuseet. Andre modtagere af legatet er: Benny Schumann, Søren Pilmark, Sanne Salomonsen m.fl.

Varighed: 60 min.

 

HOLD HJERNEN SKARP NÅR DU BLIVER ÆLDRE

 

Jeg tager rundt i hele Danmark og giver på underholdende vis værktøjer til at holde hjernen skarp når man bliver ældre. Med magiske eksperimenter med publikum og mig selv, får alle en lærerig oplevelse med hjem.

 

2 x 45 min. med interaktiv underholdning og workshop. Kaffepause afholdes evt. midtvejs.

 

– lærer selv nogle tricks med hverdagsting, som de kan vise til venner og familie. Lærer at huske navne og ting der ikke lige passer sammen.

 

– og får værktøjer og brugbare idéer til at holde hjernen skarp til et langt og lykkeligt liv.

 

 

Hvad siger deltagerne:

 
“Kære Michael. Du kan ikke roses nok for din fantastiske optræden hos os i sognehuset. Jeg har fået så mange gode og sjove tilbagemeldinger på dit show, og dem vil jeg gerne dele med dig. Din optræden var super med en blanding af fortællinger og flot trylleri. Du imponerede med din fingerfærdighed, du er virkelig dygtig. Du var et helt anderledes indslag i vores TirsdagsTræf, du havde et godt samspil med publikum, du var god til at fornemme stemningen og til at inddrage folk i dine tryllerier. Kort sagt, din optræden var et hit og med skal også, at jeg oplevede dig som en meget behagelig og åben person. Jeg giver dig min varmeste anbefaling til andre sognehuse.”
 
 
Inger Bonné Westphall, formand for sogneplejen v/ Mariehøj kirke i Silkeborg.
 
 
 

SHOWBIZ INTERVIEWS

Foredrag krydret med trylleri og anekdoter fra underholdningsbranchen. Med udgangspunkt i Michaels bog, Listen to Us! – Showbiz Interviews, hvor Michael har interviewet mere end 70 showbizzer fra hele verden, garanteres der fantastisk magi, gode grin og tåkrummende historier. Varighed: 60 min.

 

“Med underfundige tricks, sjove anekdoter og en håndfuld gode råd, underholdte tryllekunstneren Michael Frederiksen borgere på Christianshavns Bibliotek en mørk januar aften. Showet er dejligt afbalanceret gennem levende fortællinger og imponerende trylleri – for voksne. Til de skeptiske: man kommer tæt på, og alligevel må man overgive sig. Michael kan vitterligt trylle!”

John Holmgaard Ulletved Knudsen Larsen, Bibliotekar, Christianshavns Bibliotek

 

“Michael leverer et stærkt underholdende foredrag/standup/trylleshow, hvor du både kommer bag om branchen på underholdende vis og tæt på tryllekunsten. Det kan varmt anbefales.”

Mikkel Knudsen, Museumsinspektør, Cirkusmuseet 

 

 

MAGIENS HISTORIE

Hvor kommer trylleri og magi fra? Med ord, billeder og LIVE trylleri fortælles magiens historie for større børn og voksne. Varighed: 60 min.

 

“Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.”

Signe Thaarup, Bibliotekar, Holbæk Bibliotek

 

“Vi har kun fået positiv feedback, fra både lånere og personale, så det er rigtigt dejligt. Tak fordi du ville komme!”

 Anne Hvilsted, Bibliotekar, Greve Bibliotek

 

 

ILLUSIONISTEN & HJERNESPECIALISTEN

Michael Frederiksen fra København er professionel tryllekunstner og ved hvordan mennesket kan snyde hjernen. Saga derimod er hjernespecialist, og ved hvordan hjernen kan snyde mennesket. 

Sammen har Michael og Saga skabt et fantastisk og lærerigt show/foredrag. Underholdning på højt plan, der efterlader publikum klogere på sig selv og andre, på fremtiden og helt blæst op ad væggen!

Hvad siger publikum:

– Tak for en meget interessant aften:)

Jenifer Lloyd, Lloyd Language Services

– Sjov kobling mellem alvor og humor og interessant at få yderligere viden om hjernens manipulationer.

Mikael Arno, Bohemian A/S, Reklamebureau

– Hej Michael, tak for super show/foredrag i går, det var virkeligt godt!

Andreas Larsen

Illusionisten & Hjernespecialisten lav

Showet er velegnet i forbindelse med virksomhedens kick off, til workshop, som input i  undervisning om ledelse, forretningsudvikling mm.

Varigheden er 60 eller 90 minutter.

Foredraget holdes i ind- og udland, på dansk eller engelsk.

Om Michael Frederiksen: 

Michael har optrådt professionelt siden år 2000 med Stand-up Comedy Magic og Close-up Magic. Michael har vundet 1. prisen begge gange han stillede op i Magisk Cirkel Danmark (i Close-up Magic), og blev nr. 3 ved de Nordiske Mesterskaber i Oslo. Michael har en baggrund som sælger, og har har med succes kombineret denne evne med erhvervet som tryllekunstner, og har bl.a. hjulpet både større og mindre virksomheder med at få nye kunder. Michael har udgivet 10 undervisnings-DVD’er som bl.a. findes på landets biblioteker.

Om Saga Steinmann Madsen: 

Saga er Ing. Eks., HD og har specialiseret sig i adfærdspsykologi og neurofysiologi med fokus på innovation, udvikling og fremtidsforskning. Som innovatør, debattør, futurist og specialist har hun bevæget sig gennem og ind på mange områder og brancher, politiske organisationer og uddannelsesområder. Saga har med sin viden, sit engagement, sin udstråling, sin indtrængningsevne og sit uanfægtelige drive rykket ved mange mennesker og organisationer på sin vej gennem dansk og internationalt erhvervsliv.