TRUXA – en biografi Varighed: 2 x 45 min.

Med udgangspunkt i Michaels nye bog, fortælles historien om Truxa i ord, billeder og  tricks. Entertaineren Truxa ryddede forsider i Skandinavien i mere end 5 årtier og var en mester til PR. Derfor kan vi alle lære noget af ham. I anledning af 100-års jubilæet, optræder Michael med nogle af hans tankelæsningsnumre, tricks og anekdoter. Bogen købes hos boghandlerne eller på Shopmagic.dk

“Tak for et supergodt foredrag og ikke mindst underholdning. Jeg hørte mange positive kommentarer efter mødet.” Bent Marcussen, Ældre Sagen, Kokkedal

“…en helt igennem fantastisk rejse gennem trylleriets magi med afsæt i Erik Kurt Bang, “Manden med cigaretterne og vidunderfuglen”, samt en levende, humoristisk og nærværende magisk foredragsholder.” Ældre Sagen Ringsted

“Stor tak for dit meget underholdende foredrag. Det var rigtigt godt.” Lars Iversen, Karlslundehallen

“Tak for en meget morsom og hyggelig aften med dig ved roret.” Halds Saloner, Frilandsmuseet

Tak for et rigtigt godt og spændende foredrag, hvor jeg også lærte noget nyt om denne store magiker.” Leif Knudsen, MCD

Lektørudtalelse:

Hold Hjernen Skarp

varighed: 2 x 45 min.

Michael giver deltagerne værktøjer til at huske bedre, træne motorikken og tænke ud af boksen. En fornøjelig og lærerig dag i selskab med en af landets mest erfarne tryllekunstnere og foredragsholdere.

https://ing.dk/video/video-faa-de-fedeste-huske-trick-her-237403?fbclid=IwAR1qc-SVVsPfEdDPfXDUOMb0saaIEJsNND_hoVH7eUV27pHSyvP-IETvg6k

Jytte, Midtfyns Seniorer: “Vi siger mange tak, det var interessant og sjovt. Medlemmerne var meget tilfredse.”

Showbiz

varighed: 1 eller 2 timer

Michael fortæller om showbiz med udgangspunkt i hans bog “Listen to Us! – showbiz interviews”, hvor han har interviewet mere end 70 mænd og kvinder fra hele verden, der underholder med optræden af en eller anden art. Kurt “Pjerrot” Flemming, Rune Klan, Anders Bircow og Bjarne Lisby er blot 4 af de 73 medvirkende i bogen. Hvad inspirerede dem, hvem er deres helte, pinlige situationer – alt sammen krydret med trylleri og skæve anekdoter. 

James Bond

varighed: 1-2 timer

Michael er i sit ES når han får lov til at fortælle om James Bond-filmene og bøgerne. Michael har mødt (og tryllet for) skuespillere, instruktører, forfattere m.fl. fra Ian Flemings 007-univers. I foredraget vises billeder, anekdoter fortælles og der er mulighed for at stille spørgsmål og se genstande fra Michaels Bondsamling.

Mange tak for endnu et godt foredrag. Der var mange James Bond fans til stede som havde en fin eftermiddag.” – Meiland

 Magiens Historie

varighed: 1 eller 2 timer

Med tricks, billeder og facts guider Michael deltagerne igennem trylleriets historie. Et underholdende, interaktivt og oplysende foredrag. 

Tak for underholdningen, det var rigtig sjovt.” Tobakkens Pensionister, Erna Lange 

 

Mit Trylleliv

varighed: 1 eller 2 timer

Med tricks, billeder og sjove anekdoter fortæller Michael om hvordan ens passion bliver til ens levevej, at optræde på hospitaler på alle børneafdelingerne og bruge trylleri til andre ting, end blot at underholde til en fest. Et underholdende, interaktivt og originalt foredrag. 

Tak for indsatsen/foredrag til Pjerrot Magic Junior Day, november 2023.” PjerrotMagic.dk, Torben Østermark

 

Mikkel Knudsen, Museumschef, Cirkusmuseet

“Michael leverer et stærkt underholdende foredrag/standup/trylleshow, hvor du både kommer bag om branchen på underholdende vis og tæt på tryllekunsten. Det kan varmt anbefales.”

John Holmgaard, Bibliotekar, Christianshavns Bibliotek

“Med underfundige tricks, sjove anekdoter og en håndfuld gode råd, underholdte tryllekunstneren Michael Frederiksen borgere på Christianshavns Bibliotek en mørk januar aften. Showet er dejligt afbalanceret gennem levende fortællinger og imponerende trylleri – for voksne. Til de skeptiske: man kommer tæt på, og alligevel må man overgive sig. Michael kan vitterligt trylle!”

Inger Bonné Westphall, formand for sogneplejen v/ Mariehøj kirke i Silkeborg:

“Kære Michael. Du kan ikke roses nok for din fantastiske optræden hos os i sognehuset. Jeg har fået så mange gode og sjove tilbagemeldinger på dit show, og dem vil jeg gerne dele med dig. Din optræden var super med en blanding af fortællinger og flot trylleri. Du imponerede med din fingerfærdighed, du er virkelig dygtig. Du var et helt anderledes indslag i vores TirsdagsTræf, du havde et godt samspil med publikum, du var god til at fornemme stemningen og til at inddrage folk i dine tryllerier. Kort sagt, din optræden var et hit og med skal også, at jeg oplevede dig som en meget behagelig og åben person. Jeg giver dig min varmeste anbefaling til andre sognehuse.”

Mikael Arno, Bohemian A/S, reklamebureau:

“Sjov kobling mellem alvor og humor og interessant at få yderligere viden om hjernens manipulationer.”

Andreas Larsen:

“Hej Michael, tak for super show/foredrag i går, det var virkeligt godt.”

Jenifer Lloyd, Lloyd Language Services:

“Tak for en meget interessant aften:-)”

Signe Thaarup, Bibliotekar, Holbæk Bibliotek:

“Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.”

Anne Hvilsted, Bibliotekar, Greve Bibliotek

“Vi har kun fået positiv feedback, fra både lånere og personale, så det er rigtigt dejligt. Tak fordi du ville komme!”

Truxa indslag på TV

Da Michael optrådte første gang med 100-års jubilæumsshowet “TRUXA”, dækkede Lorry begivenheden på Cirkusmuseet. Michael cyklede med bind for øjnene, læste tanker og udførte ringspillet og cigarettricks.