Messer & Kick-off

Trylle-Michael

Michael optræder på din messestand og tiltrækker kunder med trylleri, salgsteknikker og konkurrencer. Michael har selv arbejdet med alle former for salg de sidste 30 år og ved godt, at det handler om, at pleje nuværende kunder og tiltrække nye. Michael har hjulpet firmaer på messer med at blive valgt som “den hyggeligste stand” og “den mest besøgte” samt “den stand, der fik flest nye kundekontakter”. Kontakt Michael i dag og hør mere om messekonceptet og se referencerne her:

 (Transportmessen 2021) “Hvor var det bare fedt at have dig med! Du gjorde det mega godt! Jeg håber vi skal lave mange flere fede events sammen” 

Rikke Søborg, SCANIA DANMARK A/S

“Tak for et super Stand-up Comedy Magic Show til VOLVO kick-off for 150 medarbejdere i Herning til transportmessen 2017. Dit show sad lige i skabet!” 

Tommy Nielsen, Director of Commercial Trucks at Volvo Group Trucks Denmark A/S

“Michael var en fornøjelse at have med på messen HI 2011, hvor han i 4 dage tryllede. Hans forståelse for vores koncept gjorde, at han var med til at fastholde kunderne på en god og sjov måde. Michael var positiv og imødekommende – meget professionel og absolut anbefalelsesværdig.” 

 Lars Larsen, Markedschef,  AGA A/S

 

Til kick-off, hvor medarbejderne skal belønnes eller inspireres, har Michael flere koncepter. Bl.a. skal medarbejderne lære husketeknikker, der kan hjælpe dem med at huske navne på kunder og kolleger, produkter eller arbejdsrutiner. Øvelserne er sjove at deltage i, udføres gruppevis og alle kan være med. Michael optræder med trylleri og tankelæsning, og viser hvordan han selv bruger disse teknikker. Michaels program kan vare fra en halv time til en hel dag og krydres med shows, workshops og teambuilding. Kontakt Michael på 20927003 eller benyt kontaktformularen for tilbud.

“Tak for et par rigtige gode dage i Bella Centret til ejendomsmessen på vores stand!”

Thomas Rovsing, General Manager, Envac Danmark

“I had the pleasure of working with Michael at the Lyreco fair Jan 2012 and the result was better than we expected. Very professional to work with, punctual all the way through and above all we had very good feedback from Lyreco and the attending Lyreco employess that had a great time at our stand.”

Thomas Rasmussen, Key Account Manager, Boston Distribution

Messecenter Herning med VOLVO