STAND-UP

BOOK IDAG: 20 92 70 03 magi@trylle-michael.dk

– Tusind tak for sidst. Det var sådan en positiv oplevelse og alle snakkede om det hele aftenen. Vi fik meget mere end vi havde forventet og der var flere der græd af grin under showet 😀 vi vil klart anbefale dig til andre og booke dig igen til næste fest. Sjovt, frækt, fantastisk, imponerende – kan ikke beskrives med ord! Forhåbenligt på gensyn.
 
Ditte Stigaard Zinck, Arrangør, University College Jelling

 

Skal publikum vælte ned af stolene af grin, klage over den vandfaste makeup løber ned over kinden og få rørt lattermusklerne som aldrig før? Så er Michaels Stand-up Comedy Magic Show løsningen! (laves på dansk eller engelsk.)

Tryllekunster fra København, Michael Frederiksen, kaldes også for Trylle Michael i forbindelse med familie- og børneshows. Når Michael optræder i firmasammenhæng for voksne, er det under sit rigtige navn: Tryllekunstner, Michael Frederiksen.

 

Stand-up pakke 1:

Michael laver 30 min. fælles show på scenen eller gulvet. Der trylles med reb, kort, publikum på scenen og afslutningsvis et bugtalernummer, der går helt galt…! (MEEEGET Sjovt!!)

Stand-up pakke 2:

Samme som foroven + en halv times trylleri ved bordene bagefter. Ring for priser, da pris afhænger af kørsel, lydanlæg, sceneforhold m.m. 

 

Eller book Magiens Musik: https://www.facebook.com/MagiensMusik/

Magiens Musik

Showet kan bookes direkte på 20927003. Showet kan spilles på dansk eller engelsk og varer 90 min. uden pause. 60 min. er også muligt. Showet er en blanding af musik og trylleri med bred publikumsappel og interaktivt. Feks. tænker publikum blot på en sang, og bandet spiller den på scenen! Medvirkende: Michael Frederiksen, magi og mind-control, Therese Harris, sangerinde + to musikere. Pris afhænger af hvor meget udstyr vi selv skal have med, samt kørsel.

 

Michael kan også bookes som tryllende konferencier til produktpræsentationer eller shows. Michael benyttes ofte til messer, udstillinger, konferencer og receptioner af bl.a. AGA, Novo Nordisk, Novozymes, Neoterm, Volvo, Toyota, Honda og diverse pengeinstitutter, foreninger, biblioteker og uddannelsesinstitutioner i Danmark, Tyskland og Skandinavien.

Stand-up comedy magic kan udføres i en voksen- eller familievenlig udgave. Publikumsdeltagelse på scenen giver følelsen af et uforudsigeligt sceneshow. Michael har selvfølgelig fuld kontrol hele tiden.

 

Trylle MIK (113)