LIVE ONLINE MAGIC

interaktiv

Online: interaktivt trylle- og tankelæsningsshow: Coronakrisen betyder, at også tryllekunstnere må tænke ud af boksen. Derfor har Michael lavet et online show – kun for Jer på kontoret/hjemme i stuen, der gerne vil muntres op og interagere med en rigtig tryllekunstner. Showet er kun for Jer, der booker Michael. Ingen andre kigger med. Michael optræder på dansk eller engelsk.

Varighed: fra 15 min. som et kort indslag, op til 45 min. til fredagsbar, kick-off eller lignende. Pris: aftales ud fra tid, indhold, forberedelse i forbindelse med et skræddersyet show osv. 

Michael vil læse Jeres tanker (hvilket tal, dyr, land, produkt eller person I tænker på) og trylle med ting som I har hentet i skuffen, hvor I selv sidder med trylleriet mellem hænderne hjemme i stuen. Alt sammen selv om Michael sidder et helt andet sted i verden! Det er muligt, at inkludere et budskab fra ledelsen til medarbejderne/kunderne, og inddrage firmaets produkter i magien. Michael har 25 års erfaring i at præsentere på scenen og foran kameraer i reklame- spille- og instruktionsfilm, hvilket er en fordel – også på en online platform som TEAMS, ZOOM eller YOUTUBE LIVE f.eks. 

Med støtte fra Dansk Artist Forbund har Michael udviklet sit virtuelle show til online platforme. Showet er primært for voksne.

“Hvor er du god. Det var så underholdende! Supergodt!

Julie Marie Cederholm, PA, CHRISTENSEN KJÆRULFF, Statsautoriseret revisionsaktieselskab A/S

“Om eftermiddagen var den brede familie inviteret til online-trylleshow med Michael Frederiksen. Det var sjovt og vi alle var underholdt storartet.”

Kristian Worm, Midgaard Event

“Det gik rigtigt fint!”

Henrik Dissing, Miljøstyrelsen

Glade kunder

Tak for et godt show. Det er vildt hvad du kan på skærmen. Top karakter herfra!

Tina, Senior Projektleder, Impact Group

“Tak for indslaget i går. Det var rigtig sjovt – og vi hyggede os med det. Så helt perfekt. Tak.

Karin J, LEGO

Det var supergodt – stor begejstring!!!

Fredericia Kommune