LIVE ONLINE MAGIC

interaktiv

Online: interaktivt trylle- og tankelæsningsshow: Coronakrisen betyder, at også tryllekunstnere må tænke ud af boksen. Derfor har Michael lavet et online show – kun for Jer på kontoret/hjemme i stuen, der gerne vil muntres op og interagere med en rigtig tryllekunstner. Showet er kun for Jer, der booker Michael. Ingen andre kigger med. Michael optræder på dansk eller engelsk.

Varighed: fra 15 min. som et kort indslag, op til 45 min. til fredagsbar, kick-off eller lignende. Pris: aftales ud fra tid, indhold, forberedelse i forbindelse med et skræddersyet show osv. 

Michael vil læse Jeres tanker (hvilket tal, dyr, land, produkt eller person I tænker på) og trylle med ting som I har hentet i skuffen, hvor I selv sidder med trylleriet mellem hænderne hjemme i stuen. Alt sammen selv om Michael sidder et helt andet sted i verden! Det er muligt, at inkludere et budskab fra ledelsen til medarbejderne/kunderne, og inddrage firmaets produkter i magien. Michael har 25 års erfaring i at præsentere på scenen og foran kameraer i reklame- spille- og instruktionsfilm, hvilket er en fordel – også på en online platform som TEAMS, ZOOM eller YOUTUBE LIVE f.eks. 

Tak for super god underholdning (for 80 ledere fra Europa, på dansk, engelsk og tysk). Jeg har fået positive tilkendegivelser og det passede godt til vores gæster, som var en blandet skare.

Grethe Juhl, Executive Assistant, BAUHAUS

Glade kunder

Jeg har fået rigtig god positiv feedback fra arrangementet hos Microsoft! Tak for det.

Anne Sophie Juel Nielsen, Arrangør, Minerva

“Tak for indslaget i går. Det var rigtig sjovt – og vi hyggede os med det. Så helt perfekt. Tak.

Karin J, LEGO

Det var supergodt – stor begejstring!!!

Fredericia Kommune