MAGIENS MUSIK

Vores nye show til firmaevents for et dansk eller internationalt publikum:

Magiens Musik, hvad siger publikum:

“Super show. Virkelig underholdende, med lige mængder humor, flotte og tankevækkende trylletricks og ”glimt i øjet”. Dette kombineret med dygtige musikere, gjorde at jeg og resten af selskabet følte os underholdt. Alt i alt en fantastisk aften, som kun kan anbefales.”

– Martin Willemoes, Jyske Bank

 

Helsides interview i Bryggebladet om Magiens Musik. Showet kan bookes direkte på 20927003. Showet kan spilles på dansk eller engelsk og varer 90 min. uden pause. 60 min. er også muligt. Showet er en blanding af musik og trylleri med bred publikumsappel og interaktivt. Feks. tænker publikum blot på en sang, og bandet spiller den på scenen!

https://youtu.be/Fzqg-Kwgj1E  

Piano musik skrevet af Lars La Ville Lavillemusic.com

“En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme.
Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.”
– Michael Løfgren Hansen, Leder, Jyske Bank, Frederiksberg

 

Følg med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/MagiensMusik/